FAVE PLACE

janni-deler-faveplaceDSC02481
janni-deler-fave-placeDSC02413
janni-deler-fave-placeDSC02466
janni-deler-fave-placeDSC02428
janni-deler-fave-placeDSC02501

My favourite place, with Jon <3

Några favoritbilder på mig och Jon. Satt och tänkte på vad vi hunnit med på fyra år, det är helt galet. Tycker det är så häftigt hur man kan träffa någon som man senare i livet vill dela allt med. Min kärlek, min bästa vän och den jag vill hänga med varje dag. Nu har vi fått några dagar tillsammans här i Spanien, vilket har varit så himla mysigt. När jag kommer hem till Stockholm igen kommer jag ha ganska mycket att göra, ska försöka hålla er uppdaterade så fort allt är spikat. :-) Ska försöka hinna med en sväng och umgås med Jon igen innan jag ska vidare på äventyr. Det är min absoluta favoritplats, bredvid honom! <3

//Some favourite pictures of me and Jon. I thought about everything we’ve done over the past four years, it’s just crazy. Think it’s so cool that you can meet someone that you later in life want to share everything with. My love, my best friend and the one I want to hang out with every day. Now we’ve gotten to hang out for a few days here in Spain, it’s been so nice. When I get back to Stockholm again I will have a lot going on, will try to keep you posted as soon as everything is set. :-) Will also try to go and meet up with Jon for a quickie again before I’m going for some adventures. That’s my absolute favourite place, next to him! <3

14 reaktioner på “FAVE PLACE”

 • Nora says:

  Oh what a paradise! Beautiful pics :)

  http://whnora.blogspot.fi/

 • Catarina says:

  You guys are lovely, best of luck <3

 • Emma says:

  Ni är så himla fina tillsammans!

 • julia says:

  Jag blir så glad för er skull när jag läser om er och ser er så lyckliga. Distansförhållande är inte lätt, men ni är ett solklart bevis på att allt går om man vill. Jag och min föredetta bröt upp pga distans och det gör så ont när jag ser hur bra det kan vara trots avståndet. Njut och ta vara på det fina ni har. Kram <3

 • Mirabelle says:

  Jag har en fråga, är det sant att bloggerskor/instagram profiler/sociala medier drottningar tjänar sina pengar som denna tjej? Genom att få betalt för att posta en speciell outfit? http://www.expressen.se/omtalat/18-ariga-kandisen-loggar-ut-fran-sina-konton-avslojar-sanningen-bakom-perfekta/
  Detta är inte ett påhopp mot dig och jag menar det inte så, utan jag frågar dig för att jag tycker du verkar ärlig och härlig ( i alla fall mitt intryck då jag aldrig träffat dig på riktigt). Och du behöver absolut inte svara. Men när jag läste detta blev jag förvånad (och insåg att jag kanske är naiv för någonstans måste ju det sociala medie folket tjäna pengar). Men tex när folk postar outfits och taggar ett märke, är det då så att det märket betalat dem för det?
  Haha det kanske är så och att alla vet det men om det är sant var det en nyhet för mig. Och jag har inget emot det, vill bara veta om det är så :)

  • janni says:

   Hej fina! Tänkte faktiskt skriva ett inlägg om detta, så spana in snart! Vi jobbar med massa olika företag, jag är alltid väldigt ärlig med vilka som är samarbeten och jag skulle ALDRIG lägga upp något jag inte fått välja ut själv eller står bakom. Så – enbart för att det är ett samarbete så betyder det inte att jag bara lägger upp det för pengar, det skulle inte finnas i min värld. När man taggar märken här eller på Instagram så är det inte alltid ett samarbete, jag gör det om jag hittar plagget online så ni kan hitta det. :-) Hoppas du förstod, jag tänkte skriva lite mer ingående om allt kring sociala medier och det som snackats mycket om senaste veckan. Stor kram!

 • Carro says:

  Åh va fint! Fina bilder på er :)

 • Mari says:

  Ni är så fina !

 • Gunnar says:

  Vart är skjortan/klänningen ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published.