DREAM TEAM

IMG_3505
Me, Julian and Lisa will spend the weekend at the photo fair with @NikonSverige!

Nu har jag landat i Sverige, allt gick super. :-) Vi fortsätter på kameraspåret här idag, något jag får frågor om varje dag. Hur fotar jag, vilken kamera, inställning, ljus, hur jag redigerar och allt därtill. För mig har det snabbt blivit ett intresse som bara växer för varje dag som går, jag är så sugen på att utvecklas och lära mig allt! Vi kommer hänga på Fotomässan i helgen i Nikons monter, och det ska bli så kul! Det är både fredag och lördag (6-7 november) kl, 15-15.30 i Stockholm. Vi kommer snacka om allt som handlar om hur vi fotar och redigerar, så är ni intresserade så tycker jag ni ska komma dit! :-) Hoppas vi ses där babes <3

//Just landed in Sweden, everything went smooth. :-) We continue on the camera-track here today, something I get questions about daily. How I take photos, what camera, settings, lighting, how I edit and so on. For me it quickly became an interest that just keeps growing every day, I really want to learn everything and get better! We’re spending the weekend at the photo fair in Nikon’s stand, and it’s going to be so much fun! It both friday and saturday (6-7 november) at 15-15.30 in Stockholm. We’re going to talk about everything from how we take photos to edit, so if you’re interested I think you should come! :-) Hoping to see you there babes <3

7 reaktioner på “DREAM TEAM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.