GRATEFUL

janni-deler-greatful-nlytrendbyjanniDSC_1514
janni-deler-greatful-nlytrendbyjanniDSC_1524

Had an event to celebrate my collection tonight!

Nu snackar vi hem och full gas direkt, men det är ju sån jag är! Hade bjudit in till lite tacos och drinkar samtidigt som jag visade upp min kollektion. Blir så glad när jag ser den hänga där, alla plagg ihop! Ska visa er mer bilder från eventet imorgon, kom nyss hem och behöver lite sömn nu. Gick ju upp otroligt tidigt imorse… ;-) Nu ikväll när vi satt där och hade kläderna runtomkring och jag fick så mycket fina ord om kollektionen så njöt jag bara. Jag är så otroligt glad och tacksam över att jag fått möjligheten att göra det här, känner att jag har hittat något jag älskar att hålla på med. Nu ska jag lägga mig med ett leende på läpparna, vi hörs imorgon hjärtan <3 Hoppas ni haft en fin kväll ni med!

//Talk about getting back home and back to full gas, but that’s who I am! Had an event tonight with some tacos and drinks and at the same time showed my collection. Get so happy when I see it hang there, all the pieces together! Will show you more pictures from the event tomorrow, just got back home and need some sleep now. Woke up way too early this morning… ;-) Tonight when we sat there with the clothes around and everyone told me so many nice things about the collection I just enjoyed it. I’m so incredibly happy and grateful that I get the opportunity to do this, I really feel that I’ve found something I love to do. Now I’m going to bed with a huge smile on my face, talk to you tomorrow loves <3 Hope you also had a beautiful night!

4 reaktioner på “GRATEFUL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.