POOL BED

janni-deler-pool-bedL1003202
janni-deler-pool-bedL1003198
janni-deler-pool-bedL1003203

Gonna miss this place, my second home. <3

God morgon babes! Idag är det flyg-dag, ska åka hem till Sverige nu igen. Riktigt tidig morgon för mig idag, hoppas på att jag kan sova lite på flyget. :-) Flyger hem med min lillebror som varit här och hälsat på min pappa. Ojojoj vad jag kommer sakna Spanien, varje gång jag kommer hit så känns det som hemma. Ville verkligen stanna en vecka till och bara njuta, men nu är det dags att åka hem för lite äventyr! Min kollektion som släppt tex… ;-) Har varit underbara dagar som alltid, hoppas på att åka tillbaka snart igen! Nu ska vi flyga, hörs i Stockholm <3

//Good morning babes! Today it’s flight-day, heading back home to Sweden again. Super early morning for me today, hoping to get some sleep on the flight. :-) Flying back with my little brother who’s been here to see our dad. Wow I’m going to miss Spain, every time I go here it feels like home. Really wanted to stay for another week and just enjoy it, but now it’s time to go home for some adventures! My collection that will be released for example… ;-) It’s been some amazing days here as usual, hopefully coming back soon again! Time to fly, talk to you in Stockholm next time <3

10 reaktioner på “POOL BED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.