HOMIE WALK

janni-deler-homies-marbella-walkL1003149
janni-deler-homies-marbella-walkL1003159
janni-deler-homies-marbella-walkL1003164
janni-deler-homies-marbella-walkL1003167
janni-deler-homies-marbella-walkL1003168
janni-deler-homies-marbella-walkL1003173
janni-deler-homies-marbella-walkL1003184

A walk in my favourite area – mountains in Marbella! Wearing a Homiés Marbella shirt of course… (here!)

God morgon! Vaknade och kliade mig i ögonen, fortfarande otroligt trött. Vad hände med mitt morgonpigga jag? Haha! Hade tänkt starta dagen med en morgonprommis (bästa starten på dagen enligt mig), men det var grått ute och jag ville sova mer så det blev inget… Sista dagen i Marbella gick Jon och jag en mysig promenad, min favoritrunda. Bland bergen, kaktusar och palmerna, det är så mycket upp och ner i backarna så det blir som ett träningspass direkt. :-) Idag blir det ingen träning däremot, ska iväg på möte snart och senare till fotomässan! Hörs lite senare, puss <3

//Good morning! Woke up and just wanted to stay in bed, still so tired. What happened to the morning person in me? Haha! Had planned to start the day with a morning walk (the best start of the day in my opinion), but it was grey out and I wanted to sleep more so it didn’t really happen… Our last day in Marbella Jon and I went for a nice walk, my favourite one. By the mountains, cactuses and palm trees, it’s a lot of walking up and down in the hills so it’s really a workout. :-) Today there’s no training planned though, will soon head for a meeting and then the photo fair! Talk later, hugs <3

10 reaktioner på “HOMIE WALK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.