CLOTHES, TACOS N’ MARGARITHAS

janni-deler-NLYtrendbyjannidelerDSC_1468
janni-deler-NLYtrendbyjannidelerDSC_1467
janni-deler-NLYtrendbyjannidelerDSC_1480
janni-deler-NLYtrendbyjannidelerDSC_1474
janni-deler-NLYtrendbyjannidelerDSC_1483
janni-deler-NLYtrendbyjannidelerDSC_1494

Showing my collection, celebrating and having tacos!

Hej hjärtan! Vilken dag, kul att träffa några av er på fotomässan idag! :D Hoppas ni är några som kommer förbi imorgon också och ställer frågor. Igår hade jag ju ett event för att fira min kollektion! Jag kan, som ni förstått, knappt fatta att det släpps på måndag. Känns som en dröm! Hade en supertrevlig kväll som slutade ganska sent, vi satt kvar och snackade i några timmar när de flesta hade gått hem. Supergod mat, goda drinkar och härligt folk med min kollektion hängandes och provandes. Den konstigaste och roligaste känslan kommer nog vara när jag ser er i mina plagg, lääängtar… Nu har vi bara helgen kvar sen är det LIVE på måndag! :D Ska göra ett kollage med alla plagg så ni får se helheten, det kommer i helgen. :-) Tack till alla som kom och tack Patriksson och Nelly som styrde upp allt så fint <3 Nu ska jag ha två telefonmöten och sen ska jag soova. Ha en härlig fredag!

//Hey loves! What a day, so fun to meet some of you at the photo fair today! :D Hoping to see more of you tomorrow too. Last night I had an event to celebrate my collection! I can’t, as you’ve probably understood, get that it’s out on monday. Feels like a dream! Had a great night that ended pretty late, a few of us sat there for hours and just talked when most of the people left. Great food, drinks and people with my clothes hanging around and getting tried on. The funniest and weirdest feeling will probably be when I see you guys in my clothes, caaan’t wait… Now we just have the weekend left and then it’s LIVE on monday! :D Will make a collage with all the pieces together so you get the see the full collection, will get on it this weekend. :-) Thanks to everyone that came and thanks to Patriksson and Nelly that organised everything so nice <3 Now I have two phone meetings and then I’m going straight to bed. Have a lovely friday!

18 reaktioner på “CLOTHES, TACOS N’ MARGARITHAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.