CHAIN DROP

janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003227
janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003269
janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003246
janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003262
janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003257
janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003250
janni-deler-chain-drop-jannideler-fornlytrendL1003266

Top and shoes from my collection for Nelly (out on MONDAY!!!)/ Na-kd skirt/ Chanel bag

God morgon på er! Ställde inte klockan imorse, klart jag vaknar 07.00… Haha, varför är det alltid så när man ska “sova ut”? Jaja, har haft en lugn och skön morgon framför nyhetsmorgon. Börjar dagen med den här looken från Spanien, den här toppen från min kollektion är en ganska “basic” svart topp med det lilla extra. Älskar kedjan som droppar ner bak i ryggen, de små detaljerna är det jag älskar! Måndag, snart här… :D De här skorna har redan blivit ett av mina mest använda par, de funkar till allt och är så otroligt bekväma. Många tror att de kommer vara osköna för att de är så höga, men jag lovar er att man kan gå runt i dessa länge. :-) Nu ska jag ta en långdusch, göra ansiktsmask och ta hand om mig själv. Ladda för fotomässan och fest ikväll! Ha en skön morgon <3

//Good morning guys! Didn’t set an alarm this morning, of course I woke up at 07.00… Haha, why is it always like that when you’re planning to “sleep in”? Well well, had a calm and nice morning infront of the morning news. Starting the day with this look from Spain, this top from my collection is pretty “basic” with that little extra. Love the chain that drops in the back, I love the little details! Monday, almost here… :D These shoes are already one of my most used pair, they work with everything and they’re so comfy. A lot of people may think that they’re uncomfortable since they’re so high, but I promise you that you can walk around in these for a long time. :-) Now I’m going for a long shower, a face mask and just taking care of myself. Prepare for the photo fair and party tonight! Have a great morning <3

27 reaktioner på “CHAIN DROP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.