AMAZED

janni-deler-nlytrendbyjannidelerDSC_5232
janni-deler-lace-dress-janni-fornlydesignL1003372
janni-deler-nlytrendbyjannidelerDSC_1188
janni-deler-nlytrendbyjannidelerDSC_1616
janni-deler-nlytrendbyjannidelerL1003262

Some of the pieces from my collection – shop it HERE!

Wow! Det är typ allt jag har att säga efter idag… Eller jag har massor att säga men det sammanfattar nog mina tankar! :-) TACK för alla underbara ord, kommentarer, sms, mail och ja allt! Jag är så otroligt glad över er feedback, och nu längtar jag ihjäl mig efter att få se plaggen på er! När ni får dom måste ni lägga upp på Instagram och tagga #NLYtrendbyJanniDeler. Kommer kännas helt sjukt att se er i mina plagg!! :D Ni är ju lite smått galna haha, kunde aldrig tänka mig att vissa plagg är påväg att ta slut redan efter första dagen. Det är ju helt galet!!! Hoppas ni får en underbar kväll och att ni har hittat era favoriter ur kollektionen, det tar slut snabbt… PUSS och god natt! <3

//Wow! That’s like all I have to say after today… Well I have a lot to say but that pretty much sums up my thoughts! :-) THANKS for all your amazing words, comments, texts, emails and everything! I’m so incredibly glad for your feedback, now I can’t wait to see you guys wear the clothes! When you receive them you have to upload pictures on Instagram and tag #NLYtrendbyJanniDeler. Will feel so crazy to see you guys in my clothes!! :D But you guys are a bit crazy, I could never imagine that some of the pieces almost would run out of stock after just one day. It’s just insane!!! Hope you guys will have a great night and that you’ve found your favourites from the collection, it’s going quick… HUGS and good night! <3

29 reaktioner på “AMAZED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.