PHOTO BOOTH

jannideler-photobooth
Having fun with these babes this weekend, gotta love photo booths <3

God morgon! Lite roliga fotobås-bilder från helgen, man älskar ju fotobås… Kom på att jag inte hunnit visa er bilder från #Blick25 festen, vi firade ju Angie i lördags som fyllde år i helgen och hade otroligt kul! Vi började med middag och sen var det fest ända in på småtimmarna. Kul att hänga med the ladies igen. <3 Idag ska jag förbi kontoret på lite möten och sen ska jag faktiskt klippa mig, det var alldeles för längesen nu så behöver en liten uppfräschning. Vad ska ni göra idag? Puss <3

//Good morning! Some fun photo booth-pictures from the weekend, you gotta love photo booths… Totally forgot to show you pictures from the #Blick25 party, we celebrated Angie this saturday who had her birthday this weekend and oh we had fun! Started with dinner and then party until early morning. Fun to hang out with the ladies again. <3 Today I’m heading to the office for some meetings and after that I’m actually going to my hair dresser for a haircut, it was way too long ago now so I need to freshen it up. What are you up to today? Hugs <3

4 reaktioner på “PHOTO BOOTH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.