FRESH HAIR

janni-deler-fresh-hair-antonioaxuDSC_1832
janni-deler-fresh-hair-antonioaxuDSC_1835
janni-deler-fresh-hair-antonioaxuDSC_1843
janni-deler-fresh-hair-antonioaxuDSC_1845

Finally feeling fresh again – hair makes such a difference!

Såhär fin blev jag idag, haha! Jag har gått till Antonio i ungefär två år, och jag har aldrig varit så nöjd med mitt hår som jag är nu. He does magic to my hair! Jag behöver nästan aldrig slinga det, han gör det på ett sätt så det inte syns när det är utväxt. Många frågar om tips på hur man får så långt hår, jag tror det handlar om hur man mår i kroppen (mat, motion, vitaminer osv) och även vem som sköter ens hår. Eftersom jag inte behöver slinga/färga det så ofta så sliter det inte så mycket. :-) Nu var det säkert 6 månader sedan jag slingade sist så det var dags, nu känns det SÅ fräscht! Ska visa er mer bilder sen. Har ju funderat på att klippa page, men jag vågar faktiskt inte… Haha! Dags att ta tag i mailen och jobba ikapp, gillar såna kvällar. Hörs senare, puss <3

//This is how beautiful I turned out today, haha! I’ve been going to Antonio for about two years, and I’ve never been as happy with my hair as I am now. He does magic to my hair! I almost never have to do highlights, he does it in a way so you can’t really see when it grows out. A lot of you ask for tips how to grow this long hair, I think it depends on how you feel in your body (food, training, vitamins and so on) and also who takes care of your hair. Since I don’t have to highlight/dye it that often it doesn’t really get damaged that much. :-) It was about 6 months ago since I did it last time so it was about time, now it feels SO fresh! Will show you more pictures later. I’ve been thinking about cutting a bob, but I actually don’t have the courage… Haha! Time to do some emails and catch up, like those kind of nights. Talk later, hugs <3

15 reaktioner på “FRESH HAIR”

 • alissa says:

  nice pics, your hair looks stunning!

 • Platin says:

  SV: Tack för din kommentar! Vad snällt skrivet.. :) <3

 • Emma says:

  Fräscht!! :) Jag tror mycket handlar om gener när det gäller hår. Jag har alltid haft väldigt långt och tjockt hår även fast jag färgar och stylar det mycket men har turen att ha bra kvalité ändå. Man ska ha tur helt enkelt!
  Sedan är det klart att mycket slitning, färg och hårförlängning skadar håret mycket.

  Sen kanske solen hjälper mot utväxten också ;)

  • janni says:

   Jo absolut spelar gener in också. :-) Men – jag tror man kan maximera det genom att ge kroppen det den behöver och inte utsätta det för massa saker som sliter. :-) Kram!

 • Malin says:

  Ditt hår är så himla fint!!

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

 • Elena says:

  I would love to see a bob on you! It is just a cool and feminin haircut and I think it would suit you so well! But this style looks also so pretty on you! <3 Your hair looks so beautiful and healthy!
  Puss :) Elena
  __________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

 • antonia says:

  your hair looks amazing now. finally a swede who doesnt go to marre haha ;) would love to see you with a bob. think i already told you that i think it would suit you SOO freaking well…but i can also completely understand you of beeing afraid. you have wonderful healthy long hair…but it also grows fast soo….maybe waiting till it gets a bit warmer and cut it in spring next year?!

  • janni says:

   Hahaha, I know… I really like Antonio so I’m going to him for ever ;-) I remember you told me before, I’m still thinking about it so we’ll see in the future. :-) Hugs! <3

 • Matsdotter says:

  Alltid lika skönt efter man har varit hos frisören :) Fint!

 • Ninni says:

  Vad fint! :)

 • Elin Linnéa says:

  Åh du har ju så himla vackert hår ♡ Jag hade lite kortare än dig och klippte page, det är ju SÅ snyggt. Men jag ledsnade ganska så fort (efter ett par månader) och valde att spara ut igen.
  Men nu är jag sugen igen på att klippa för det är som sagt riktigt snyggt ♡

 • Annika says:

  Ditt hår är jättefint! Jag har nog rätt bra hår, tjockt och tåligt, men är över 40 så det är ju inga underverk som sker på skallen numer, hahaha..Har dock lyckats spara längre hår än nånsin förut så jag får vara nöjd med det.

 • Johanna says:

  åh nej klipp inte av dig ditt fina hår :D Önskar att jag kunnde få så där långt hår. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.