Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:01 | November 10, 2015

MATCHING BLUE

janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1655 janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1739janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1763 janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1742 janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1824 janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1775 janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1677 janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1831

You can click on the images below to shop this look! I’m wearing size 36 in the jacket and size XS in top and pants <3

Här kommer dagens sköna look, bär ju såklart min egen design. Hehe, sa ju att jag skulle vilja gå runt i mina kläder varje dag. ;-) Den här jackan alltså, den förtjänar lite beröm. Färgerna i den är så otroligt fina, och den värmer och är så mysig. Jag älskar den verkligen! Det är ju ett plus att den matchar min väska också… Tänkte inte alls på det när jag designade! ;-) Nee skoja bara, men det var snyggt att ha de tillsammans. Trodde väl att jag skulle använda det här setet till klackar mest, men jag körde på det idag med sneakers. Gillar det massor! Materialet är så fint med alla mönster, i vissa vinklar ser det svart ut men när man kollar nära så ser man alla mönster. Det här var innan frissan så nu är jag lite finare i håret som ni såg nedan… Bästa känslan! Dags att kolla film och sova tidigt, hörs imorgon. PUSS! <3

//Here’s todays comfy look, of course I wear my own design. Hehe, I told you I would just walk around in my own clothes every day. ;-) This jacket, it deserves some nice comments. The colours in it is just so incredibly beautiful, and it’s warm and so cozy. I really love it! It’s a plus that i matches my bag too… Didn’t think of that at all when I designed! ;-) Nah just kidding, but it looked really good together. Actually thought I would wear this set mostly with heels, but I wore it today with sneakers. Like it a lot! The material is just so beautiful with all the patterns, in some angles it almost looks just black but when you look close you can see all the patterns This was before I went to do my hair so it looks a lot nicer now as you could see below… The best feeling! Time to watch a movie and sleep early, talk tomorrow. HUGS! <322 kommentarer22 kommentarer om “MATCHING BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • The outfit looks great!! But I especially love the pants! Looks so comfy and awesome! <3
  Puss :) Elena
  _____________________________________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply
 • Thanks babe <3

  Reply
 • Vilken storlek bär du i jackan? SÅ SNYGG!

  Reply
 • Strl 36! :D Den är SÅÅ mysig!!! Kram <3

  Reply
 • Hej Janni, vad har du för storlek i byxorna och pälsen? Sååå snygga!!

  Reply
 • Hej söta! Jag har XS i byxorna och 36 i pälsen :D <3 Stor kram och stort tack!!

  Reply
 • I love this outfit!!! It looks great! I expecially love the Jacked, I’ve been looking for one of these for quite a while now and I never found the one I really liked and I think thats the one ? Christmas is coming soon so I know what I ask Santa for ;-)
  I Love Your Blog!!!!

  Reply
 • Thanks sweetie! <3 Ask santa quick hehe, the pieces are running out of stock pretty quick! ;-) Big hug! <3

  Reply
 • That coat is stunning!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

  Reply
 • otroligt fin blåfärg =)

  Reply
 • So nice! ;)

  Lisa | Joy Della Vita Travelblog

  Reply
 • Kanske har frågat förut men jag frågar igen haha: hur långa är byxorna i inches? Allt är btw riktigt snyggt!! Kram!

  Reply
 • Vet inte exakt… Men jag sa att jag villa ha de längre än normalt, jag tycker det är så snyggt när man har klackar och de går i marken. Det är skillnad på XS och S, mina XS funkar med sneakers och S funkar med klackar. Så – jag tog båda strl! ;-) Kram!

  Reply
 • Wow!

  Reply
 • Jackan är to die for!! Ser framemot att få hem den inom kort (Beställde direkt efter lansering) :D janni du är bäst på att designa!! Kommer det ett eget klädmärke i framtiden??! En massa blått ;)) hoppas hoppas hoppas ! Stor kram!!

  Reply
 • Åh vad kul!! :D Vi får se vad som händer i framtiden, just nu har jag bara fått smaka lite på den delen och jag älskar det – om vi säger så! ;-) Stor kram!!

  Reply
 • Hej!
  Hur lång är du? Jag beställde nämligen 38 i jackan. Jag själv är 178. Så jag tänkte att 36 kanske skulle bli kort i armarna. Nu blir jag ju så osäker när jag såg dig i den. ☺ Den är verkligen jättefin!

  Reply
 • Jag har strl 34 och 36, så 38 blir säkert super! :D Kram!!

  Reply
 • Congratulations on an absolutely gorgeous collection, Janni! That blue faux fur jacket is stunning! I just wish it was in my budget right now :-/

  Reply
 • Thanks sweetheart!! <3

  Reply
 • Vart är mössan ifrån? :)

  Reply
 • Douchebags, men gammal och tror inte den säljs… :-( Kram!

  Reply