MATCHING BLUE

janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1655
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1739
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1763
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1742
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1824
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1775
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1677
janni-deler-matching-blue-nlytrendbyjannidelerDSC_1831

You can click on the images below to shop this look! I’m wearing size 36 in the jacket and size XS in top and pants <3

Här kommer dagens sköna look, bär ju såklart min egen design. Hehe, sa ju att jag skulle vilja gå runt i mina kläder varje dag. ;-) Den här jackan alltså, den förtjänar lite beröm. Färgerna i den är så otroligt fina, och den värmer och är så mysig. Jag älskar den verkligen! Det är ju ett plus att den matchar min väska också… Tänkte inte alls på det när jag designade! ;-) Nee skoja bara, men det var snyggt att ha de tillsammans. Trodde väl att jag skulle använda det här setet till klackar mest, men jag körde på det idag med sneakers. Gillar det massor! Materialet är så fint med alla mönster, i vissa vinklar ser det svart ut men när man kollar nära så ser man alla mönster. Det här var innan frissan så nu är jag lite finare i håret som ni såg nedan… Bästa känslan! Dags att kolla film och sova tidigt, hörs imorgon. PUSS! <3

//Here’s todays comfy look, of course I wear my own design. Hehe, I told you I would just walk around in my own clothes every day. ;-) This jacket, it deserves some nice comments. The colours in it is just so incredibly beautiful, and it’s warm and so cozy. I really love it! It’s a plus that i matches my bag too… Didn’t think of that at all when I designed! ;-) Nah just kidding, but it looked really good together. Actually thought I would wear this set mostly with heels, but I wore it today with sneakers. Like it a lot! The material is just so beautiful with all the patterns, in some angles it almost looks just black but when you look close you can see all the patterns This was before I went to do my hair so it looks a lot nicer now as you could see below… The best feeling! Time to watch a movie and sleep early, talk tomorrow. HUGS! <3


22 reaktioner på “MATCHING BLUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.