AVO CRAVINGS

janni-deler-NY-mixDSC_4890
janni-deler-NY-mixDSC_4891

Craving this avocado toast this morning…

God morgon! Nu känns det som den gamla vanliga Janni är back on track, vaknade innan 7 imorse och har jobbat och varit och handlat mat. Jag har haft det tomt här hemma i kylen, ni vet när man inte orkar gå och handla och bara äter ute? Haha, så typiskt mig när jag väl är hemma. Ibland saknar man att bo hemma hos föräldrarna, kylen är alltid full och man kan äta precis vad man är sugen på. Så fort man flyttar hemifrån så märker man att kylen inte fyller på sig själv, vilket suger lite! ;-) Hade mega-cravings efter avokado imorse och kom ihåg den här perfekta mackan vi åt i New York. Grovt bröd som är rostat, mosad avokado, chili flakes och salt… Perfekt combo! Ska äta det idag, that’s for sure. Nu ska jag fixa lite här hemma innan det är dags för möten, skönt med blå himmel och sol idag igen. Puss <3

//Good morning! Now it feels like the good old Janni is back on track, woke up before 7 am this morning and I’ve been working and been to the grocery store to buy some food. I’ve had my fridge totally empty, you know when you don’t have the energy to buy food and just eat out? Haha, typical me when I’m finally at home. Sometimes I miss living at my parents, the fridge always full and you can eat whatever you crave. As soon as you move out you notice that the fridge doesn’t fill up itself, which sucks a bit! ;-) Had mega cravings for avocado this morning and remembered this perfect toast we had in New York. Toast, mashed avocado, chili flakes and salt… Perfect combo! Will have it today, and that’s for sure. Time to organise a bit at home before it’s time for meetings, nice with blue sky and sun today again. Hugs <3

7 reaktioner på “AVO CRAVINGS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.