#BLICK25

Celebrating Angie that turned 25 this weekend! <3

En lite försenad bildbomb från helgen kommer här! Har ju mest pratat om min kollektion här senaste dagarna, men det är för att jag tycker det är så otroligt kul att höra er feedback. Snart får jag förhoppningsvis se er i plaggen på Instagram också (längtar!). Anyway, tillbaka till helgen! Vi åt en fantastisk middag, som alltid, på Usine. Älskar stämningen och maten på det stället, om ni går dit måste ni beställa deras pommes med tryffelmajonäs… Den är helt galen! Efter en riktigt härlig middag åkte vi vidare till festen, där blev det party på hög nivå som sagt. Herregud vad längesen det var jag festade, och jag förstod varför dagen efter. ;-) Är nog allergisk mot alkohol, mår alltid så otroligt dåligt dagen efter och det spelar ingen roll om jag dricker 1 eller 10 drinkar. Kan vara bra att komma ihåg! Tack Angie för en grym fest, hade så otroligt kul. Nu ska jag snart sova efter en mysmiddag med min syster, hörs imorgon. Puss <3

//A late picture bomb from the weekend is here! Mostly talked about my collection here lately, but that’s because I think it’s so fun to hear your feedback. Soon I’ll hopefully get to see you in the pieces on Instagram too (can’t wait!). Anyway, back to the weekend! We had an amazing dinner, as always, at Usine. Love the feeling and food in that place, if you ever go there you have to order their french fries with truffle mayo… It’s insane! After a great dinner we went on to the party, and we did party all in as I mentioned. Oh my it was long ago since last time I partied, and I understood why the day after. ;-) Think I’m allergic to alcohol, always feel so bad the day after and it doesn’t matter if I drink 1 or 10 drinks. Can be worth remembering! Thanks Angie for a great party, had so much fun. Soon time to sleep after a cozy dinner with my sis, talk tomorrow. Hugs <3

5 reaktioner på “#BLICK25”

Leave a Reply

Your email address will not be published.