UNIQUE

janni-deler-vest-understatedleatherDSC_1860
janni-deler-vest-understatedleatherDSC_1858
janni-deler-vest-understatedleatherDSC_1856
janni-deler-vest-understatedleatherDSC_1862

My very own vest from the amazing Understated Leather!

God morgon babes! Den här godbiten hämtade jag ut igår, min väldigt unika skinnväst. Jag älskar den! Michaela har plåtat massor för det här företaget och när jag såg det var jag bara tvungen att ha något därifrån… Jag gillar ju lite speciella saker så den här västen med mitt efternamn på ryggen är bara helt rätt för mig! :-) Har några skinnjackor jag gillar men har aldrig hittat den perfekta västen – förutom nu då. Ska visa den på så fort jag kan, måste ut och fota den snarast! Har redan 100 olika styles i huvudet hur jag ska bära den. Visst är den ball? :D Ha en skön dag så hörs vi under dagen, puss!

//Good morning babes! Got this lovely piece yesterday, my very unique leather vest. I love it! Michaela has been shooting a lot for this company and when I saw that I just had to have something from them… I like special things so this vest with my last name on the back is just totally right for me! :-) Have a few leather jackets that I like but I’ve never found the perfect vest – until now then. Will show it on as soon as I can, have to go out shoot is as soon as possible! Already have like 100 different styles in my head how to wear it. It’s cool, right? :D Have a great day and I’ll talk to you again soon, hugs!

8 reaktioner på “UNIQUE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.