HAWAII THROWBACK

janni-deler-hawaii-snapsDSC_9281
janni-deler-DSC_9256
DSC_7207
DSC_7154
janni-deler-mix-hawaiiDSC_7221
janni-deler-lunch-spotDSC_6339
janni-deler-mix-hawaiiDSC_6478
janni-deler-IMG_4735
janni-deler-mix-hawaiiDSC02355

A major throwback to Hawaii. Since it’s thursday and it’s ok!

Hej babes! Mitt inlägg jag tidsinställde kom aldrig upp, det brukar aldrig strula men nu kändes det tråkigt att posta den… Så – det fick bli en härlig throwback till Hawaii istället! Det är ju torsdag och #throwbackthursday är ju en gammal goding så det kändes rätt. ;-) När jag ser de här bilderna pirrar det till i magen, det räknas absolut som en av mina bästa resor. Härligare ställe får man leta efter länge! Vi hängde ju mest på stranden och i vattnet nedanför oss, det där huset hade drömläget. Vill. Åka. Tillbaka. Nu. Har en del roliga resor planerade framöver, ska bli så kul att ta med er på dom! Eller ja, alltså ta med er genom bloggen hehe. Hoppas ju att ni får en liten känsla av att ni är på plats också. :-) Ha en underbar kväll, stor puss! <3

//Hey babes! My post that I had timed never got posted, that usually never happens but now it felt wrong to post it… So – here’s a major throwback to Hawaii instead! It’s thursday and #throwbackthursday is an old goodie so it felt right. ;-) When I see these pictures it makes me warm inside, it’s for sure one of my best trips. If you want to find a better place you have to search for long! We spent most of our time at the beach and water outside our house, which had the dream location. Want. To. Go. Back. Now. Have a few fun trips planned ahead of me, will be fun to bring you guys with me! Oh well, bring you there through the blog hehe. I hope you get a little feeling of being there too. :-) Have a great night, big kiss! <3

14 reaktioner på “HAWAII THROWBACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.