DRESS FOR THE WEEKEND

2_MG_7530-Edit---by-Fabian-Wester
Shop the pieces HERE! (White dress with belt is out of stock!)

Sugna på lite shopping till helgen? :-) Då vet jag precis vad ni ska ha på er, haha! Känns så galet att kläderna jag haft i huvudet äntligen går att använda, jag har haft på mig något plagg varje dag sen i måndags. Tjocktröjorna i både grått och blått har jag använt massor, sitter just nu och skriver detta i den blåa. Den vita och svarta klänningen med skärpet är tyvärr slutsålda, superkul men tråkigt för er som ville ha den. Hoppas ni hittar någon annan favorit! Jag byter ju favorit hela tiden, just nu är den gråa spetsklänningen min… Ska visa den på med de höga stövlarna, riktigt snyggt ihop! Har blivit intervjuad av en del olika tidningar/hemsidor, så vill ni läsa mer eller läsa 15 saker om mig ni kanske inte visste (haha) hittar ni dom här: Cosmopolitan, Solo, Chic, Colin och Expressen. Hörs senare, och happy shopping! <3

//Feeling like shopping for the weekend? :-) I know exactly what you should wear, haha! Such a weird feeling that the clothes I’ve had in my head finally can be worn, I’ve had something on from the collection everyday since monday. I’ve been wearing the sweaters in both grey and blue a lot, writing this in the blue one actually. The white and black dress with the belt is unfortunately out of stock, really fun but sad for you guys who wanted it. Hope you’ll find another favourite! I change favourite all the time, right now I have the grey lace dress… Will show it on with the boots, looks so nice together! Talk later, and happy shopping! <3  

27 reaktioner på “DRESS FOR THE WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.