Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:56 | November 13, 2015

DRESS FOR THE WEEKEND

2_MG_7530-Edit---by-Fabian-WesterShop the pieces HERE! (White dress with belt is out of stock!)

Sugna på lite shopping till helgen? :-) Då vet jag precis vad ni ska ha på er, haha! Känns så galet att kläderna jag haft i huvudet äntligen går att använda, jag har haft på mig något plagg varje dag sen i måndags. Tjocktröjorna i både grått och blått har jag använt massor, sitter just nu och skriver detta i den blåa. Den vita och svarta klänningen med skärpet är tyvärr slutsålda, superkul men tråkigt för er som ville ha den. Hoppas ni hittar någon annan favorit! Jag byter ju favorit hela tiden, just nu är den gråa spetsklänningen min… Ska visa den på med de höga stövlarna, riktigt snyggt ihop! Har blivit intervjuad av en del olika tidningar/hemsidor, så vill ni läsa mer eller läsa 15 saker om mig ni kanske inte visste (haha) hittar ni dom här: Cosmopolitan, Solo, Chic, Colin och Expressen. Hörs senare, och happy shopping! <3

//Feeling like shopping for the weekend? :-) I know exactly what you should wear, haha! Such a weird feeling that the clothes I’ve had in my head finally can be worn, I’ve had something on from the collection everyday since monday. I’ve been wearing the sweaters in both grey and blue a lot, writing this in the blue one actually. The white and black dress with the belt is unfortunately out of stock, really fun but sad for you guys who wanted it. Hope you’ll find another favourite! I change favourite all the time, right now I have the grey lace dress… Will show it on with the boots, looks so nice together! Talk later, and happy shopping! <3  


26 kommentarer26 kommentarer om “DRESS FOR THE WEEKEND”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, älskar dina plagg, så snygga!

  Reply
 • Love love love the third one!

  Reply
 • LOVE the B&W dress!! i want everything! :)

  http://patricialopman.blogspot.com.es/

  Reply
 • tycker dina klänningar har så läckra och vågade urringningar fram, vill gärna ha mer sånt i min garderob. MEN!! kan man ha BH under? Eller hur gör folk? kan man slappna av verkligen om risken finns för en boobieflash?

  Reply
 • Tack, vad kul att höra! :D Jag älskar ju att vara utan bh (haha) men man kan ju känna själv. Klart man kan ha bh men det kommer ju synas lite då urringningen är så låg. ;-) Prova tutt-tejp (härligt ord haha)! Kram!

  Reply
 • Fick mail idag att min klänning äntligen är på väg. Hoppas få den ikväll, annars på måndag :D

  Reply
 • Åh vad kul! Det har varit lite strul med leverans för Nelly, men dom skulle jobba 24h om dygnet så det är lite försenat. Hoppas du får den snarast! :D Kram!

  Reply
 • Beställt den blå pälsen, älskar färgen! http://wlaukkanens.se

  Reply
 • BIG LOVE to this cozy Sweater!! Looks so comfortable and warm! <3
  Puss :) Elena
  ___________________________________
  https://annelenafashion.wordpress.com/

  Reply
 • Janni,your colection is so beautiful!You did such a great job!My favorite piece is that white dress with belt and the blue dress.
  http://travelnote-s.blogspot.cz

  Reply
 • Love your dresses <3

  Reply
 • Du är värd alla fina kommentarer, allt är verkligen så snyggt!

  Reply
 • Åh alla är så himla snygga!!!

  Reply
 • Otroligt mkt fint =)

  Reply
 • ALLT ÄR SÅÅ FINT!!! hoppas du gör fler kollektioner! skulle vilja se mer vardagsplagg för jag blev helt kär i dom stickade tröjorna!

  Reply
 • Beautiful outfits!

  Reply
 • Hey du fina! ☺️ Ja var nog en av de första som beställde när den släpptes klockan 10 i måndags.. Haha i know, lite nördigt! Men älskar din stil och dina klänningar, så beställde hem den vita och även den blå.?? Dock, har jag varken fått något leveransmejl eller paket.. Och hoppas verkligen de dyker upp nästa vecka :( KRAM

  Reply
 • Hej söta! Haha, inte alls nördigt utan bara helt underbart!! :D Har pratat med Nelly, dom har haft lite problem med leveranser och jobbar nu 24 timmar om dygnet för att få iväg allt, så du borde få det snarast! Förlåt för det. :-( Stor kram!

  Reply
 • Men va skönt! Då vet man att de är på ingång iallafall :D väntar otåligt! :p kramis!

  Reply
 • Wohoo! :D <3

  Reply
 • Hej!
  Jag undrar vilken strl du själv har i den svarta klänningen uppe till vänster?
  Den är den finaste klänningen :)

  Reply
 • Jag har XS, den sitter som en smäck och är grymt skön i materialet! :D Stor kram!

  Reply
 • Jag har tokförälskat mig i den svarta poloklänningen med bälte! Chattade med Nelly och de informerade att den inte skulle fyllas på :O (whyy?) Betyder det att det är kört för mig att få tag på en? // Brokenheartedtjej

  Reply
 • Åh, vad synd.. Dom gick väldigt snabbt och eftersom det bara är ett designsamarbete så kommer det inte fyllas på. :( Kram!

  Reply
 • Janni!

  Alltså ÄLSKAR kollektionen, och spec den blå färgen på din långklänning. Tänkte höra med dig hur den r i storleken. Jag är 1.68 och väger väl runt 55? är så velig mellan 34 och 36, mest pga rädd för att den kanske blir förstå upptill i 36 pga a-kupa hehe.
  Vilken storlek har du?

  puss o kram!

  Reply
 • Åh vad kul att höra, TACK! :D Jag är 170 och jag har 34, den sitter som en smäck! Kram <3

  Reply