#PRAYFORPARIS

12617284664_3a2802ea7b_b

Can’t believe what is happening around the world… (not my pic)

Idag är det allt annat än en god morgon. Vaknade upp och kollade Instagram och förstod direkt att något inte var rätt, slog på nyheterna och har nu suttit klistrad framför TVn sen kl. 07.30… Vad händer med vår värld? Jag är rädd. Rädd för att gå på stan, rädd för att åka någonstans, rädd för att vara utomhus och rädd för att råka stöta på fel person eller vara på fel plats. Jag vill samla alla jag känner och åka någonstans långt borta, men jag vet ju att det inte är någon lösning. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det är en hemsk morgon att vakna upp till. Vi måste sluta hata, vi får en stund var här på jorden där vi kan leva och uppleva så mycket som det går. Jag önskar innerst inne att vi börjar sprida mer kärlek och tar hand om varandra, vi alla är människor och tillsammans kan vi göra så otroligt mycket. <3 All kärlek till er, sprid kärlek till alla era nära och kära. <3

//Today is everything but a good morning. Woke up and scrolled through Instagram and straight away understood something wasn’t right, turned on the news and been stuck in front of the TV since 07.30… What is happening to our world? I’m scared. Scared of walking around town, scared of going anywhere, scared to be outside and scared to maybe meet the wrong person or being in the wrong place. I wan’t to gather everyone I know and go somewhere far away, but I know that’s not a solution. I don’t know what to say more than it’s a terrible morning to wake up to. We have to stop with all the hate, all of us get some time here on earth where we can live and explore all we can. I wish from the bottom of my heart that we all start to spread more love and taking care of each other, we’re all humans and together we can do so much. <3 All the love to you guys, spread love to all your friends and loved ones. <3

23 reaktioner på “#PRAYFORPARIS”

 • Jossan says:

  Jag älskar att du skriver vi, nu sprider vi kärlek! <3 All kärlek till dig också Janni, visst blir man rädd när man vaknar upp till detta.. Puss på dig!

 • Hedda says:

  usch ja! Det är hemskt vad som händer med vår värld. Bra att du skriver här Janni, så att folk fattar vad som har hänt och att det är på riktigt. Kram på dig Janni! <3

 • Marianne LD says:

  It’s such a crazy world we live in.. I still can’t believe what is happening out there.
  We’re all scared, but we can’t stop living our life because of some insane people who believe in blood, violence and fear. We can’t let them win and having what they want.
  We have to take care of each other, no matter the country, the religion, the beliefs, because we’re all humans…

  Thanks Janni, take care <3

 • Hanna says:

  Det är fruktansvärt. Men det terroristerna vill är just det du beskriver. Att man ska bli rädd att göra någonting alls.

  • janni says:

   Precis, och jag vet det… Men det är ju så svårt att inte bli rädd, vi får bara försöka vara tuffa helt enkelt! Kram <3

 • A says:

  Thank you for sharing your concerns and spreading the message. We, the good people, have to stand together not in fear but in hope for he better world! The solution is not in closing the boarders or even closing our minds. So don’t be scared. I believe the peace is achievable only if we connect on a global level and try to find good people everywhere. Good people exist everywhere, as do bad unfortunately. The organised movement among good people has to be greater than those who want to harm the humanity. Great example are twits #PorteOuvert of people in France who opened there homes and given shelter for those in need. This kind of solidarity has to be present every single day, not only when such tragedy happens. Don’t let the bad guys win. Love, A

 • Elsa says:

  Thank you for your thoughts Janni. I am from France, from one of the biggest city after Paris, and here, we have such a strange feeling today. I have been watching the news since 1h30 in the morning. Can’t believe where Humanity is going those days. All we can do is not being to afraid, spread love and loving all of our beloved ones.

 • Hedvig says:

  Kunde knappt sova inatt.. Nu Sitter jag här på bussen med tårarna rinnandes när för kinderna och snor under hela näsan. Folk som kollar men skiter i dom. Måste få gråta. Känner mig så ledsen och så djup sorg över det som hänt, varför varför varför?? Jag förstår inte. Pray for Paris och alla andra länder som tvingas utstå terror ;( ;( ;(

 • Anna lyhs says:

  Tack för att du gör ett inlägg om Paris denna dag. Att skriva om något annat vore fel en dag som idag…

 • ISA says:

  förstod ingenting först när jag scrollade instagram och såg massa paris-bilder. Sen läste jag.. fy fan.. blir rädd för hur allt ska sluta :/

 • No words… Heart broken :'(

 • antonia says:

  i will NEVER understand what went wrong with ppl who do such things? how can having power or money or something like that be more important then peace and love? how can you hate other ppl because they have a different skin color, believe in other things or just were born at a different country then you? i wish all those ppl would finally wake up and realize that we are all here to just live, to make the best of our lives, if we would support each other instead of fighting i am sure everyone would live a happy life. why kill others?? how can they think that they would be more happy afterwards? how can they fall asleep at night? are they now proud of what they did? no one is safe anymore…all my thoughts for the ppl who lost someone this night <3

  • janni says:

   I couldn’t agree more! It’s so sad… I guess some people have a really tough childhood and being born in to that world and thoughts about life (in the wrong family) can make you become this. Can’t believe it though… :-( Lots of love! <3

 • Malin says:

  Det är helt sjukt! Är i USA så satt och tittade igår kväll. Helt fruktansvärt.

  http://fitnessbymalin.blogg.se/

 • stina says:

  Håller med dig till 100%. Starve the fear – Feed the love !

 • Nicole says:

  Så himla skönt att läsa ett inlägg utan politisk ståndpunkt angående attacken. Sprid kärlek!

 • Iida says:

  It’s great that you decided to comment these saddening events in France. The whole world is mourning. All the support and my warmest thoughts to the families and friends who lost someone they loved in Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published.