FLIGHT MODE

janni-deler-L1005059-Redigera-Redigera

Time to fly! Wearing the blue faux fur from my collection (size 36). Find it HERE!

God morgon! Nu är vi på arlanda och redo att flyga till Munchen. Vi ska bila till Innsbruck efter det och imorgon står skidåkning i Stubai på schemat. Åh vad det ska bli härligt att komma upp på berget igen! Jag har inga skidor med mig, men jag hoppas att mina nya har kommit fram till Innsbruck… Annars får jag snällt kolla på när alla andra njuter. ;-) Det ska bli sol och fint så jag håller tummarna! Tidig morgon så jag tror att jag kommer få till lite sömn på planet. Hoppas på det iallafall, haha! Hörs när vi är framme, PUSS! <3

//Good morning! Now we’re at Arlanda and we’re ready to fly to Munich. We’re driving to Innsbruck after that and tomorrow we have skiing planned in Stubai. Oh it will be so nice to come back up on the mountain again! I didn’t bring any skis with me, but I hope my new pair will arrive to Innsbruck… Otherwise I will have to watch everyone else enjoy. ;-) It will be sunny and nice so I’m keeping my fingers crossed! Early morning today so I’m guessing I’ll get some sleep on the flight. Hoping for it anyway, haha! Talk to you when we’re there, HUGS! <3

16 reaktioner på “FLIGHT MODE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.