CALM

janni-deler-calm-austriaDSC_1969-Redigera
janni-deler-calm-austriaDSC_1965-Redigera copy
janni-deler-calm-austriaDSC_1975-Redigera

Calm morning, waking up in this cozy place!

God morgon! Eller jag vaknade vid 7.30, men internet här är absolut lika lugnt som stället i sig. ;-) Haha, tar någon timme att få upp bilder om man har tur. Har fått iväg massa mail iallafall, den verkar vilja funka! Vaknade upp till den här utsikten, hur lugn blir man inte? Jag blir iallafall riktigt lugn av det här stället och luften. Sitter och väntar på mina skidor som ska komma snart, Jon är uppe i backen redan och kollar hur det är. Skulle blåsa massor och dom skulle upp tidigt så vi får se om jag tar mig upp runt lunch eller vad jag gör. Imorgon ska det vara toppenväder så då är jag den som står först i liftkön! ;-) Blir det ingen skidåkning idag blir det nog spa och träning, vill ta en promenad runtom här också för att få lite frisk luft. Hörs snart, hoppas ni får en fin dag <3

//Good morning! Well I woke up around 07.30, but the internet is just as calm as this place. ;-) Haha, takes about an hour to upload pictures if you’re lucky. I’ve done lots of email anyway, that one seems to work! Woke up to this view, don’t you just get calm? At least I feel that way here and also because of the fresh air. Now I’m waiting for my skis that will arrive soon, Jon is out skiing already and checks out how it is. Heard it was supposed to be super windy up there and they went early so maybe I’ll join them around lunch. Tomorrow the weather should be great so I’ll be the first one in the lift line! ;-) If there’s no skiing today I’m thinking spa and training, want to go for a walk around this place and get some fresh air too. Talk soon, hope you guys will have a great day <3

9 reaktioner på “CALM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.