V NECK TOP

Jannideler-jannidelerfornlytrend
NELLY.COM_NLYTrend_by_JanniDelér_3 copy

I wear my dress as a top! Find it HERE! Belt 1 (here!) belt 2 (here!)

Hej på er! Hade massa tid imorse trodde jag men jag och Jon fick hoppa in i bilen och köra till St Anton som ligger ungefär 1,5 timme bort, vi hämtade mina skidor där så imorgon är det skidåkning som gäller! :D Jon kom ner ganska tidigt, det hade blåst så mycket där uppe så man knappt kunde åka. Lite knäppt, här nere i dalen var det vindstilla och sommarvärme. ;-) Anyway, jag har ju haft lite dåligt samvete för toppen som skulle släppas i min kollektion som ni är så många som frågat efter. Vi hade strul med den i leverans så vi har inte kunnat få till den. Ber så hemskt mycket om ursäkt till er som gärna ville ha den! Men – nu har jag kommit på en ersättare! Jag älskar ju att leka runt med plagg och göra om dom (som ni vet…), så jag drog på mig klänningen från kollektion och tog på mig ett par byxor över. Det funkar perfekt som topp också! Two pieces in one så att säga. ;-) Hett tips till er som var intresserade av den! Nu är det middagsdags, är så sjukt hungrig nu. Puss <3

//Hey guys! Had lots of time this morning I thought but me and Jon had to drive over to St Anton that is about 1,5 hours away, we picked up my skis so tomorrow it’s ski-time! :D Jon got back pretty early, it was so windy up there so you could hardly ski. A bit weird, down here in the valley it was no wind and summer temperature. ;-) Anyway, I’ve felt pretty bad about the top that was about to be released in my collection and a lot of you have been asking about it. So sorry for you guys who really wanted it! But – I found a replacement! I love to play around with clothes and use them in different ways (as you know…), so I wore the dress from the collection and wore a pair of pants over it. Works great as a top too! Two pieces in one as you can say. ;-) Great tip for you guys who were interested in it! Dinner time here, I’m crazy hungry at the moment. Hugs <3

9 reaktioner på “V NECK TOP”

Leave a Reply

Your email address will not be published.