WINTER TIME

janni-deler-skioutfit-head-14-900x600
Jon-Olsson-Stubai-81
janni-deler-skioutfit-head-9-900x600

Preparing for some skiing and snow tomorrow!

Kollade tillbaka från förra gången vi var här i Stubai, kom ihåg hur vackert det är där uppe på berget! Sett så mycket bilder från Jon senaste veckan så jag har haft ganska mycket sug efter att åka. Har varit seg och trött idag sen vi kom fram, antar att det är för att vi gick upp så tidigt och har rest runt. Ska bli skönt att vakna upp imorgon till (förhoppningsvis) sol och skönt väder så man får lite skidåkning i benen. Längesen nu, har saknat det! Har träningsvärk i kroppen från passet igår, det bästa sättet för mig att bli av med det är att träna/röra på mig. Skidåkning är grym träning, kommer ihåg förra året efter första dagen på skidor… Kunde knappt gå haha! När vi är inne lite på träningsspåret så får ni inte glömma att vara med och tävla om mina träningslooks HÄR! Lycka till <3 Nu ska vi gosa ner oss i sängen och somna till någon serie, vi hörs imorgon <3

//Looked back in the archive from our last time here in Stubai, remembered how beautiful it is up there! Seen so many pictures from Jon the last week so I really want to ski again. Been lazy and tired since we arrived here, guess it’s because of our early morning and the traveling. Will be nice to wake up tomorrow with some (hopefully) sun and nice weather so I can get some skiing done in my legs. Long time ago, I’ve missed it! Pretty sore in my body from yesterdays workout, the best way for me to get rid of it is to workout/move around. Skiing is really great training, remembered last year after my first day of skiing… Could barely walk haha! When we’re talking about training I just want to remind you about my competition where you can win my workout looks HERE! Good luck <3 Time for us to make it comfy in bed and fall asleep while a tv serie is on, talk tomorrow <3

10 reaktioner på “WINTER TIME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.