EXPLORING STUBAI

janni-deler-exploring-stubaiDSC_1981-Redigera
janni-deler-exploring-stubaiDSC_1986-Redigera
janni-deler-exploring-stubaiDSC_1998-Redigera
janni-deler-exploring-stubaiDSC_1990-Redigera
janni-deler-exploring-stubaiDSC_2000-Redigera

Enjoying my time here in the calm…

God morgon hjärtan! Försökte få upp en bloggpost igårkväll men internet ville inte leka med mig. Ikväll åker vi till Monaco så imorgon är jag back on track med high speed internet. ;-) Igår gick vi och käkade lunch på ett supermysigt ställe, kommer inte ihåg vad det heter men mysigt och gott var det! Jon åt såklart en schnitzel mit pommes och jag körde på en turkey-pasta-sallad. Allt känns så skönt här, får och hästar som knatar runt och frisk luft. Man borde hänga här någon vecka varannan månad för att ladda batterierna… Kul att se och upptäcka såna här ställen tycker jag! Helt olika världar jämfört med Stockholm eller en annan storstad. Nu blir det skidåkning för hela slanten, herregud vad peppad jag är! Hörs senare, ha en härlig dag <3

//Good morning loves! Tried to get a blogpost up last night but the internet didn’t really want to play with me. Tonight we’re heading to Monaco so tomorrow I’ll be back with high speed internet. ;-) Yesterday we went for lunch at a super cozy place, don’t remember the name of it but it was so cozy and tasty! Jon of course had a schnitzel mit pommes and I went for a turkey-pasta-salad. Everything feels so good here, sheep and horses walking around and fresh air. You really should spend a week every second month here to charge the batteries… Fun to see and explore these places! Completely different from Stockholm or any other big city. Now it’s ski time deluxe, oh my I’m so stoked! Talk later, have a great day <3

31 reaktioner på “EXPLORING STUBAI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.