SKI DAY

janni-deler-ski-day-stubaiL1005158
janni-deler-ski-day-stubaiL1005280-Redigera
janni-deler-ski-day-stubaiL1005278
janni-deler-ski-day-stubaiL1005316
janni-deler-ski-day-stubaiL1005257
janni-deler-ski-day-stubaiL1005331
janni-deler-ski-day-stubaiL1005332

Great day on the mountain, and the rest of it in a car…

Hej på er! Bloggen har blivit lite lidande de här dagarna, det har blivit lite mer leva livet än dator-livet senaste dagarna. Det är väl bra det också gissar jag! :-) Vi åkte upp imorse och hade några underbara timmar på berget, åh det var så himla skönt att komma ut och åka lite. Det var ju inte så många backar öppna så jag cruisade mest runt i backen bredvid hoppet, det blev en kaffe och fikapaus också för att kolla på alla som hoppade. Efter ett tag åkte jag och Jon ner och bokstavligt talat mosade in oss i bilen, helt galet att all vår packning fick plats. Har rätt ont i rygg och ben nu efter 6 timmar i knasig position! ;-) Skidorna satt kvar när vi kom fram så det var ju tur, haha! Nu är vi äntligen framme i Monaco, ska bli skönt att sova och vakna upp här imorgon. Vi hörs då, puss och kram <3

//Hey guys! The blog has been suffering a bit these days, it’s been more living life than computer life. Guess that’s good too! :-) We went up this morning and had a few wonderful hours up on the mountain, oh it was so nice to get up there and ski a bit. There wasn’t too many slopes open yet so I mostly cruised around the slope next to the jump, also had some coffee and snack breaks while watching all the jumpers. After a while me and Jon went down and tried to fit in the car, crazy that we could fit all our stuff in there. My back and legs are pretty sore at the moment after 6 hours in weird positions! ;-) The skis were still there when we arrived so that was good, haha! Now we’re finally in Monaco, will be nice to get some sleep and wake up here tomorrow. Talk to you then, kisses and hugs <3

18 reaktioner på “SKI DAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.