CHILL NIGHT

janni-deler-chill-nightDSC_1450
janni-deler-chill-nightDSC_1454
janni-deler-chill-nightDSC_1456 copy
janni-deler-chill-nightDSC_1460

Our normal weekends – chill and food!

Så otroligt skönt att vara här i Monaco! Dessa bilder är från en kväll i Marbella som jag glömt visa, men vi planerar att göra exakt samma ikväll. Minus hundar och brasa. ;-) Vi har käkat lunch i solen idag och strosat runt på stan lite, kollat möbler och annat roligt… Spännande! Vi vill göra om lägenheten lite så det känns mer som ett hem, just nu är det mest ett rum där man sover och hänger ibland. Tror det lutar åt indiskt ikväll, älskar kyckling tandori, spenat med kryddor (saag bhaji) och vitlöks naan. Hoppas ni får en skön kväll, puss! <3

//So nice to be here in Monaco! These pictures are from a night in Marbella that I forgot to show you, but we’re planning to do the exact same tonight. Minus the dogs and fire. ;-) We’ve had lunch in the sun today and walked around town, looked for furniture and other things… Exciting! We want to remake the apartment a bit so it feels more like a home, right now it’s mostly a room where you sleep and hang out sometimes. It looks like we’re having indian food tonight, love chicken tandoori, spinach with herbs (saag bhaji) and garlic naan. Hope you guys will have a great night, hugs! <3

14 reaktioner på “CHILL NIGHT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.