SMOOTHIE ADDICT

janni-deler-smoothie-timeL1005571
janni-deler-IMG_5816-Redigera
janni-deler-smoothie-timeL1005568

Pineapple, orange and lemon smoothie… Addiction deluxe at the moment!

God morgon hjärtan! Hur mår ni? :D Jag mår toppen, sov som ett barn hela natten så nu är jag redo för en rolig måndag. Ska iväg och träna med ett gäng på Fairmont snart, vi ska köra ett boxningspass och sen luncha. Ikväll ska vi laga mat på Nobu, som för övrigt är en av mina favoritrestauranger, så den här måndagen känns lite roligare än andra. ;-) Kommer fota massor så ni får hänga med. Har precis gjort en smoothie, jag fastnar verkligen för smoothies ibland och sen dricker jag det inte på en månad. Nu är jag i en smoothie-period och den här var riktigt smarrig. Det var ananas, apelsin och citron. Vitamin-kick! Nu ska jag förbereda mig för lite träning, hörs snart <3

//Good morning loves! How are you? :D I feel great, slept like a baby all night so now I’m ready for a fun monday. Will head over to Fairmont for a workout with some people soon, we’re doing a boxing class and then lunch. Tonight we’re cooking dinner at Nobu, which is one of my favourite restaurants, so this monday is a bit better than usual. ;-) Will shoot lots so you’ll see what we’re up to. Just made a smoothie, I always get smoothie addictions sometimes and then I don’t have it for a month. Now I’m in a smoothie-period and this one was so tasty. It was pineapple, orange and lemon. Vitamin-kick! Time to prepare for some training, talk soon <3

3 reaktioner på “SMOOTHIE ADDICT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.