MASTERPASS

janni-deler-masterpassL1005132
janni-deler-masterpassL1005134
janni-deler-masterpassL1005136

Hej fina ni! Jag köper ju en hel del saker online, som ni kanske förstått… Oftast flygbiljetter och kläder, det blir några köp varje månad. Just nu har jag precis påbörjat ett samarbete med MasterCard, vilket känns superkul! De kommer snart lansera en ny tjänst i Sverige som heter MasterPass, det är ett sätt att betala enkelt och säkert online världen över och funkar för alla typer av kort. Man sparar sina kort och adresser i den digitala plånboken MasterPass och när man sedan ska köpa något så väljer man bara med vilket kort man vill betala och till vilken adress man vill ha det levererat och slipper skriva in alla siffror och adresser vid varje köp (som man gör idag…). Kommer troligtvis spara mig massa tid, och så slipper man springa och leta efter plånboken varje gång man ska köpa nåt. ;-) Ska bli kul att se hur det kommer funka! Shoppar ni mest online eller i butik? Jag handlar i princip bara mat i butik nu för tiden, resten online. Hörs snart, puss! <3

//Hey loves! I buy lots of things online, as you may have understood… Usually flight tickets and clothes, and that happens a few times a month. I just started a collaboration with MasterCard, which feels super fun! They will soon launch a new service called MasterPass, it’s an easy way to pay and works with all types of cards. You save all your cards and addresses in the digital wallet MasterPass and when you’re purchasing something you just choose the card you want to pay with and which address you want it delivered to and you don’t have to type in all the numbers and addresses (as you do today…). Will probably save me a lot of time, and also you don’t have to run to look for your wallet every time you buy something. ;-). Will be fun to see how it will work! Do you mostly shop online or in stores? I actually almost just buy food in stores nowadays, the rest online. Talk soon, hugs! <3

36 reaktioner på “MASTERPASS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.