MONACO SNAPSHOTS

janni-deler-mixmonacoDSC_2176
janni-deler-mixmonacoL1005698
janni-deler-mixmonacoDSC_2166 copy
janni-deler-mixmonacoL1005849
janni-deler-mixmonacoL1006011
janni-deler-DSC_1063
janni-deler-mixmonacoL1006426
janni-deler-monacoL1005963

Some mixed snaps from Monaco, can’t believe I will call this place home soon…

Lite blandade bilder från Monaco, jag gillar verkligen att hänga där. Nu var det extra kul också eftersom vi fixade hemmet och det kändes som jag äntligen är påväg att flytta. Jag har ju velat fram och tillbaka väldigt mycket, vill jag flytta? Kan jag flytta? Gör jag rätt som flyttar? Hur kommer det kännas att bo i ett annat land? Och så vidare, men nu har jag funderat tillräckligt och känner varför inte! Jag är SÅ redo att skapa ett hem tillsammans med Jon, ett ställe som vi båda kallar hem och inte bara “nu åker vi hem till dig”. Man vet aldrig hur det kommer kännas förrän man provar, men jag är helt säker på att jag kommer älska att kalla Monaco för hem. :-) Såklart ett stort steg att flytta till ett annat land, lära sig allt och hur allt går till men jag ser fram emot det. Jag har ju bott i London i ett halvår och Spanien i tre månader, men då visste jag någonstans att jag skulle tillbaka. Nu däremot så blir det ju lite annorlunda, min tanke är ju inte att flytta hem till Sverige igen utan skapa ett nytt “hem” i ett annat land. Vet inte vart jag ville komma med det här inlägget men behövde bara skriva av mig lite. :-) Tycker ni jag gör rätt som flyttar? Puss, nu måste jag springa på möten! <3

//Some mixed pictures from Monaco, I really like to hang out there. Now it was extra fun since we organised the apartment and it really feels like I’m finally moving there. I’ve been thinking back and forth a lot, do I really want to move? Can I move? Am I doing the right thing by moving? How will it feel to live in another country? And so on, but now I’ve been thinking enough and just feel why not! I am SO ready to create a home together with Jon, one place that we both call home and not just “now let’s go to your place”. You never know how it will feel until you try, but I’m sure I will love to call Monaco home. :-) Of course it’s a huge step to move to another country, get to know everything and how you do everything but I’m looking forward to it. I’ve lived in London for six months and Spain for three, but somehow I knew that I would go back. Now on the other hand it’s a bit different, my plan is not to move back to Sweden and instead create a new “home” in another country. Don’t know where I’m going with this post but I just had to write down some thoughts. :-) Do you think I’m doing the right thing by moving? Hugs, have to run to some meetings! <3

40 reaktioner på “MONACO SNAPSHOTS”

 • sandra says:

  Hi Janni, I think you will do the right step to start a “living together” and create a home with your love! If you don`t try it, you will never find out if it is wrong or right. I moved 500 km away from my family and friends to live with my boyfriend and it is worth every minute….it`s been more than 5 years ago since I moved… We enjoy being together and call one place our home. I wish you all the best and I am sure whatever you will decide, it will be the right decision for you. All the best. Regards, Sandra

 • Wilma says:

  Ja, det är ju en jätte rolig möjlighet! Bra val!

 • Lovisa says:

  Så fint det ser ut att va!

 • Maike says:

  Hi Janni, wow, Monaco is awesome! But I can understand ur fears. Ive moved to Zurich two years ago and left my family 1000km behind. I miss them every day – ofcourse – but skype and all that other stuff makes me feel to have them close. I wish u and Jon good luck and all the best for ur new home. Just have in mind: U have nothing to lose and if it wont work with u guys in Monaco, u have always friends and family u can go back to ;) Regards from Switzerland, Maika

 • Anna says:

  Hi Janni,
  I’m some kind of “in a similuar situation” and I think it’s so hard to make a decision…
  I think it’s important to do what your heart says… we forgot how to listen to our heart that’s because this decisions seems so hard :)
  Making a big life change is pretty scary,but you know what’s even scarier? regret ;)
  All the best for you,
  Anna

  • janni says:

   I totally agree with you! I’m gonna try it and then if I change my mind at least I gave it a try. :-) Hugs!

 • Leane says:

  You’re moving to Monaco and I’m moving to Sweden haha. But you will be visiting Sweden quite often right? Would be lovely to meet you someday ?
  Btw Monaco looks so nice!
  Hugs ?

 • Johanna says:

  Ser jättevackert ut och man måste våga testa! Har varit imponerad länge över hur ni har orkat flänga fram och tillbaka så! :) För mig personligen så skulle jag vilja vara nära familjen när det är dags för barn men det är olika för alla :) Lycka till! Kram

 • Maria says:

  Helt rätt!

 • Kajsa says:

  Hej!
  Tack för en grym blogg, alltid lika kul att läsa. Det blir ju inte långtråkigt direkt med alla resor och projekt vi får hänga med på! Tycker du gör helt rätt i att flytta! Vad är det värsta som kan hända? Att man inte trivs? Då är det ju bara att flytta tillbaka!
  Kan inte du göra ett inlägg om era boenden någon gång? Typ vart ni har lägenhet/hus?

 • Amanda says:

  Absolut säger jag, kör på! Tycker du gör helt rätt val :D

 • Tycker absolut att du gör rätt som flyttar! Ser ju helt underbart ut. Förstår inte hur du och Jon klarat att vara särbos så länge heller. För mig är det en självklarhet att bo tillsammans med den jag älskar och är tillsammans med :)

 • Fabienne says:

  I think its a great move. Of course it will be hard to live apart from family and friends but in a few years you will be getting your own little family. And as much as you travel – a quick flight to Sweden is always possible if you miss them too much. Its a huge step but it will give you new memories and chances and you will also grow as a person. Just one question: is the appartment big enough for the two of you? I guess u will bring alooooot of clothes :-)

  • janni says:

   Exactly, if I miss Sweden I can easily go there. :-) Yes, it’s big enough for the two of us. Of course it would be nicer with a bigger place but Monaco is preeetty expensive haha! Hugs <3

 • Jonna says:

  Du gör helt rätt som flyttar! Man är bara ung en gång som min kära mormor brukar säga.
  Måste vara helt fantastiskt att kunna bo med den man älskar så det är klart att du ska köra.
  Att flytta långt från det man kallar “hemma” gör att man växer som människa. Världen blir helt enkelt större. Och sanningen är att det är mycket mer fantastiskt att “komma hem” till familjen än vad det var tidigare.

  Ha en bra helg, fina du!

 • Linnea says:

  Modig du är! Tror att det kommer bli hur bra som helst <3

 • antonia says:

  uf its seriously a hard decision…since your family is here and your friends & collages. but i think if you move there you should think about if this is really the place for the future or just for another 1-2 years? would you want to grow your kids there? do you think you could be happy there? you are used to be there just for a period of time and mostly have free time there (besides some blog work). i dont know here you have all your meetings and your office and stuff so i dont know if Monaco is really the “right” place for your depending on your work – everyone is pretty rich over there and i dont know if there are a lot of PR places and opportunitys for upcoming collabs and stuff. but i am sure you thought about it and if it feels right for you then you should go for it. i think moving back (in the case it wont work) wont be a problem. so you can actually not loose. try it out and if it after a while doestn feel right you can come back or even move to a completely different place (la maybe :D ) on the other hand….jon will probably still have to travel a lot doesnt he? so what will change if he continues to travel that much? then you will be waiting for him to come back instead of in stockholm in monaco…so if you really do the step to move there then he must also slow down all his travelling or you always join him…a lot of questions from my side lol and i am not even the one who consider to move :D :D i just thought i would share my thoughts on that and yeah dont know where this comment should go i just started writing and couldnt stop :D <3 <3 <3 hugs and love

  • janni says:

   I could for sure raise my kids there, it’s a beautiful place and nice people. I also think schools there are really good! Since I travel as much as I do (with or without Jon) I don’t think I will spend too much time there alone. But I guess time will tell! ;-) Hugs babe! <3

 • Klara says:

  Why not? I am sure you two will rock the world, wherever you decide to live! At least you have to try, in the “worst case” you have to move back to Sweden and go back to your old life, which isn’t a “worse case”, so why not? :)
  hugs, Klara

 • Sasha says:

  Monaco is gorgeous, and I think you will have amazing time living there :)
  xx
  SASHA

 • Catherine says:

  Nämen va? Vad jag har missat något! Gud så kul! :D Sverige må vara ett fantastiskt land men jag tycker alltid det är så kul när folk testar på andra länder. Hoppas på att göra det själv någon dag :) Ser framemot att följa dig under din tid i Monaco. Massa kramar! Catherine

 • Leta says:

  Such a beautiful place!

  Your weekly inspiration and motivation on http://www.letucc.com

 • Sandra says:

  Jag har bott tre månader i Budapest, tre i Málaga, ett år i Holland och just nu bor jag i Paris och mitt tips är: tveka inte! :)
  Så länge man fortfarande befinner sig i Europa är allt närmare än vad man tror; du kommer aldrig vara mer än ca 4 timmar bort från Sverige, så hemlängtan är inget man kan skylla på.
  Sen är det ju skillnad att ta sitt pick-å-pack å verkligen flytta, men det är ju fortfarande inte riktigt som att du ger dig ut på okänd mark – Jon bor där nu och du har varit där flera gånger :)

  LYCKA TILL!

  • janni says:

   Oj vad härligt det lät! :D Jag provar och trivs jag inte kan man alltid flytta tillbaka helt enkelt. ;-) Kram!

 • Linne says:

  Och varför bor Jon i Monaco. Men nej, jag vet ju redan svaret på frågan – skatteskäl..

 • Julia says:

  Ja för tusan! Men lever bara en gång, och när ni är så säkra på varandra så är det ju inte mer än rätt att ha ett gemensamt hem tillsammans – om man vill det. :)

 • Linn says:

  Hej Janni!! Klart du ska flytta, inget att förlora. Så mysigt och härligt att bygga ett hem ihop, speciellt när ni reser så mycket. Jag kan hyra din lägenhet i Stockholm medans du testar ;) Kram

 • Pinnen says:

  Hej janni :)
  Eftersom du inte verkar vara hemma nått ändå, hur många dagar per år är du verkligen i din lägenhet ändå? De klart att du ska flytta, man ska fylla livet med dem man älskar!!!

  • janni says:

   Ja jag är ju inte där så ofta… Kan lika gärna bo på hotell när jag i Sthlm som det känns nu. :-) Får prova! Kram <3

 • Hanna says:

  Oh, I’m happy that you are moving to Monaco! I’ve 2nd home there so I hope that you add now more pictures of Monaco..:-) and when I’m not in MC then I can dream about it through your pictures! (Haha, right now I can see my home windows in one picture :-D thanks!).

  Happy new year and all the best!
  Hanna

 • J says:

  Åh jag är negativ men jag skulle inte flytta… Får känslan av att du redan hade flyttat dit för ett bra tag sen om det verkligen var det du ville. Möjligheterna har väl funnit där tidigare? Av erfarenhet i USA 2 år och Italien 3.5 år så förstår jag suget efter att få flytta men det finns inget som är bättre än känslan att få flytta hem till Sverige. Du kommer från “den bra delen/ livet Stockholm” som, även om Monaco finansiellt är starkare och ytligt härligare, så gömmer det sig så mycket. Jag vet inte men min magkänsla säger nej. Du känns som en så familjekär person som uppskattar din gamla o nära vänner… O självständig. Sthlm är ditt Sthlm och du får resa massor ändå, du blir ju inte sittande hemma och missar att se världen… Oavsett vad du gör – lycka till! DU vet bäst och du har säkert redan bestämt dig sedan länge om du söker svaret hos dig själv. Kramis

  • janni says:

   Åh hej söta! Jag har inte flyttat pga omständigheter såsom jobb, företag och speciella regler i Monaco. Men nu känns det SÅ himla bra! :-) Men tack för att du bryr dig <3 Det är inte mer än 2,5-3h till Monaco så det är ganska nära. :-) Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.