MY KIND OF JOY

janni-deler-joyski-headL1005189
janni-deler-joyski-headL1005250
janni-deler-joyski-headL1005299

Wearing a borrowed helmet and glasses/ Jacket, pants, boots and skis from Head!

Tillbaka från palmerna och jag saknar bergen, det var så jäkla härligt att åka skidor igen när vi var i Stubai! Jag är ju ambassadör för Head så jag fick prova de nya Joy-skidorna och yes – dom är snabba. ;-) Jag har ingen mer skidresa inbokad framöver så jag måste sätta en plan för det. Jag älskar att gå ut tidigt på morgonen och åka, dricka en kaffe i backen och bara glida runt i snön några timmar. När jag kommer ner därifrån så mår jag alltid så bra (alltid trött dock), tror det är all frisk luft och så blir man glad. Jag blir ju inte mindre sugen när jag precis fick filmen vi spelade in med Head skickad till mig! Dom tävlar ut två par Joy-skidor på Instagram, det ni behöver göra är att posta en bild (på IG) från er senaste skidåkning och svara på vart filmen nedanför är inspelad. Tagga en vän och #GoShareJoy och @24hrjoy så kan ni cruisa runt som jag gör i backen. ;-) Lycka till! Aah nu vill jag åka skidor, men först ut är San Fransisco! Håller på och packar för fullt, efter det blir det filmkväll. Hoppas ni har en skön kväll så hörs vi innan jag flyger imorgon, puss <3

//Back from the palm trees and I miss the mountains, it was so freaking nice to be back on skis again in Stubai! I’m an ambassador for Head so I got to try the new Joy-skis and yes – they’re fast. ;-) I don’t have a ski trip planned yet so I have to figure out a plan for that. I love to go out early in the morning and ski, have coffee by the slope and just cruise around in the snow for a few hours. When I get back down from that I always feel so good (always tired though), think it’s because of all the fresh air and you just get so happy. I want to go even more when I see this video I just got sent to me from the shoot we did with Head! They have a competition now where you can win two pairs of Joy skis on Instagram, what you need to do to attend is post a picture (on IG) from your last ski session and answer where the video below was filmed. Tag a friend and #GoShareJoy and @24hrjoy so maybe you can cruise around like I do on the slope. ;-) Good luck! Aah can’t wait to ski, but first up is San Fransisco! Packing my bags right now, after that it’s movie night. Hope you guys have a great night and I’ll talk to you before I fly tomorrow, hugs <3

6 reaktioner på “MY KIND OF JOY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.