COTOGNA

janni-deler-cotognaDSC_2681
janni-deler-cotognaDSC_2684
janni-deler-cotognaDSC_2685
janni-deler-cotognaDSC_2688
janni-deler-cotognaDSC_2691
janni-deler-cotognaDSC_2682
janni-deler-cotognaDSC_2693
janni-deler-cotognaDSC_2695

Dinner at Cotogna in San Francisco!

Wow, nu är jag hemma. Det här blev en lååååååååång dag, haha! Var på inspelningen innan 07.00 imorse och kom precis hem, så ni förstår nog att jag är trött. ;-) Anyway, berättar mer imorgon och visar bilder. Just nu kommer inte en bild jag redigerar se fin ut haha! Vi åt ju goda middagar i San Fran varje kväll, här var ett ställe vi käkade på andra kvällen. Cotogna heter det, det var allt från mozarella, svart pasta och fisk med potatismos. Yum! Hade inte bangat det just nu… Åt thaimat så det var inte fy skam det heller. ;-) Nä ni, har inte energi kvar för att skriva något fint just nu men ville mest önska er en fin kväll. <3 Vi hörs imorgon, sleep tight!

//Wow, now I’m back home. This ended up to be a looooong day, haha! Went to the film place before 07.00 this morning and just got back home, so I guess you understand why I’m tired. ;-) Anyway, will tell you guys more tomorrow and show some pictures. Right now I won’t make any picture look good haha! We had really good food in San Fran every night, here was the place we went to the second night. It’s called Cotogna, we had mozarella, black pasta and fish with mashed potatoes. Yum! Would’ve loved to have that infront of me now… Had thai food though so I’m not complaining. ;-) Well guys, I don’t have energy to write something nice at the moment but I mostly wanted to with you all a great night. <3 Talk tomorrow, sleep tight!

3 reaktioner på “COTOGNA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.