GIFT IDEA

jannideler-christmasgift-tips copy

Camera (here!)/ Glasses (here!)/ Shaver (here!)/ Bag (here!)/ Shoes (here!)/ Perfume (here!)/ Sweater (here!)

Snart är det ju jul och dags för julklappar! Jag är faktiskt riktigt dålig på planering, jag får alltid panik några dagar innan jul. På något sätt tror jag att jag kommer komma på något riktigt bra, men får alltid tänka massor och det slutar med att jag inte alltid är så nöjd. Det finns ju inget roligare än att ge bort en riktigt bra present! Jon kan ju vara världens svåraste att köpa något till, men jag har satt ihop lite saker jag tycker är en bra present ovanför. :-) Vi får se vad Jon får i år… Parfym, solbrillor, en väska eller ett par nya skor är ju alltid kul att få! Ni är många som ville vinna Braun rakapparaten (vinnaren är dragen och kommer kontaktas snarast!), så det tror jag är en grym present. Gillar man lena kinder och vill skämma bort sin kille så tror jag på den. Funkar till alla män i sitt liv – pojkvän, bror eller pappa. Jon har använt den ända sedan vi började det här samarbetet så den har fått bra betyg. ;-) Har ni börjat köpa julklappar redan eller är ni sista minuten som jag? Puss <3

//Soon it’s christmas and time for gifts! I’m actually really bad at planning, I always panic a few days before christmas. Somehow I always think I will figure out the best gift, but I always have to think a lot and it ends up with me not being to happy with the gift. There’s nothing that feels better than giving away a really good gift! Jon may be the hardest one to buy gifts to, but I’ve put together a few things above that I think is a good plan. :-) We’ll see what Jon will get this year… Perfume, sunnies, a bag or a fresh pair of sneakers is always fun to get! Many of you wanted to win the Braun shaver (the winner has been picked and will be contacted soon!), so I think that’s a great gift. If you like smooth chins and wants to spoil your bf I think that one is great. Works for all the men in your life – boyfriend, brother or dad. Jon have used it since we started this collaboration so great reviews so far. ;-) Have you started with your christmas shopping yet or are you last minute like I am? Hugs <3

11 reaktioner på “GIFT IDEA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.