MORNING SHOOT

janni-deler-morning-shootDSC_2718
janni-deler-morning-shootDSC_2730
janni-deler-morning-shootDSC_2724
janni-deler-morning-shootDSC_2769 copy
janni-deler-morning-shootDSC_2775
janni-deler-morning-shootDSC_2798
janni-deler-morning-shootDSC_2804
janni-deler-morning-shootDSC_2810
janni-deler-morning-shootDSC_2784
janni-deler-morning-shootDSC_2834
janni-deler-morning-shootDSC_2866
janni-deler-morning-shootDSC_2894

Some snaps from the shoot last night, with L’oréal Paris!

God morgon hjärtan! Hur mår ni idag? :D Fredag och allt. Jag vaknade för inte så längesen, var helt slut efter igår. Jag ska berätta lite om min långa dag, haha! Jag skulle vara på plats 07.00 så jag tog en taxi vid 06.30 (var gaanska trött just då), så jag kommer till platsen och får reda på att vi är 4 tjejer som ska filma. Jag ska filma sist… Min första tanke – varför är jag här så tidigt? Jag tänkte att det går säkert fort, men när klockan är runt 14 och den första tjejen precis är klar och jag är ganska rastlös så åkte jag hem en sväng. Behövde sova lite efter den långa resan dagen innan. Åkte tillbaka till 17 när jag skulle in i sminket för att sedan vänta tills efter 19 – då började vi spela in. Man blir nästan tröttare av att sitta och vänta än att faktiskt göra något, haha! Så ja, dagen igår var ganska lång men jag tror vi fick till massa bra grejer när det äntligen var dags. :-) Ska bli kul att visa er sen! Nu ska jag snart iväg på möte, först behövs en stor kopp kaffe. Puss hörs sen <3

//Good morning loves! How are you today? :D Friday and all. I woke up not too long ago, was totally dead after yesterday. I will tell you more about my long day, haha! I was supposed to be there at 07.00 so I took a cab at 06.30 (preetty tired by then), so I arrived and found out we were 4 girls shooting. I was last… My first thought – why am I here this early? I thought it should be done quick, but when it was around 14.00 and the first girl finally was done and I was pretty restless I went home for a while. Needed some sleep after the long day the day before. Went back around 17 when I needed to be in make up and then got to wait until 19 – when we started to shoot. You almost get even more tired by waiting than actually doing something, haha! So yes, the day was pretty long but I think we got some really good shots when we finally did it. :-) Will be fun to show you guys later! Soon heading out for a meeting, first a huge cup of coffee. Hugs, talk soon <3

14 reaktioner på “MORNING SHOOT”

 • La Caleya says:

  It seems a really funny shooting!

 • Elena says:

  Sounds like a exhausting day.. but the shoot is awesome! Your hair looks beautiful and you could wear a pyjama and stay in bed while Shooting! <3 That's awesome!!!
  Puss :) Elena
  __________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • ISA says:

  hah gud tålamod du har då, jag hade nog blivit grinig :p fina lockar du hade iallafall! säkert superbra bilder med!

 • anne says:

  Du ser ut som en gudinna …nyvaken sådan :-) WOW! Vilket varumärke står bakom photoshooten? Nyfiken :-)

 • Johanna says:

  Så himla fin <3 Vad har du för märke och modell på din kamera? Sjukt bra ljus och "känsla" i bilderna! :)

 • Mari says:

  Verkar som det var en mysig filmning =)

 • antonia says:

  uuuuiiiii i would be SOOO pissed. when it comes to my sleep i get soo soo angry when i find out that i could have been sleeping longer but because of misunderstandings (or when a lesson gets quit in the last second before it should start at my university). uufff i mean why couldnt they tell you that you dont need to be on set this early cuz they shot other girls first? haha i swear if i would have found out (while still beeing tired and all) i couldnt have control myself and would have been a total diva (which i would be sorry for after a while)…well well good for you that you always seem to be a super positive and happy girl that makes the best out of every situation. huuuuge huuuge plus for you. hehe <3

  • janni says:

   Hahaha, I just figured it doesn’t matter if I’m mad or not since it won’t change the situation! ;-) It would be best if they told me first but well, I made it and now it’s done haha! Biggest hug! <3

 • emma says:

  varifrån kommer de beiga spetsshortsen som du har på dig på några utav bilderna?

 • Sophia says:

  Beiga koftan på andra bilden, så fin! Varifrån är den?
  Och jösses, så fin du är!

Leave a Reply

Your email address will not be published.