MORNING WORKOUT

janni-deler-morning-run8S0A9142
janni-deler-morning-run8S0A9149
janni-deler-morning-run8S0A9143

Best way to start of the day according to me! Wearing Reebok clothes.

Goood morgon! Startade dagen med ett pass på Fightbox, vill helst köra varje dag nu när jag är hemma. Saknar alltid det stället när jag åker iväg, blir ju oftast att jag kör intensivt när jag är hemma och slappar när jag åker iväg… Måste bli ändring på det, första passen när jag är tillbaka är alltid svinjobbiga haha! Jag älskar verkligen att starta dagen så, man får energi och så känner man sig “klar” när klockan är strax efter 8. Har precis käkat frulle och har tvättstugan, märkte dock att torkskåpet var trasigt så nu har jag massa blöta kläder jag måste hänga upp i hela lägenheten. Typiskt haha! Anyway, imorgon är det dags att åka igen. Långt den här gången och till ett ställe jag velat åka till i hela mitt liv, kika in senare så ska ni få se. ;-) Puss, ha en grym måndag! <3

//Goood morning! Started my day with a workout at Fightbox, I want to go there every day when I’m at home. Always miss that place when I’m away, usually ends up with me doing it intense when I’m home and just chill when I go somewhere… Have to change that, the first workouts always feels so tough haha! I really love to start my day that way, you get energy and feel “done” after 8 in the morning. Just had breakfast and been doing laundry, I noticed afterwards that the tumble drier was broken though so now I have a lot of wet clothes that I have to hang around my apartment. That sucks haha! Anyway, tomorrow it’s time to leave again. Far away this time and it’s a place I’ve been wanting to go to my entire life, so check in here later and I’ll tell you. ;-) Hugs, have a great monday! <3

11 reaktioner på “MORNING WORKOUT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.