FAR AWAY

Jannixmicha-2fff
Jannixmicha-8 copy
Jannixmichaedd copy

Time to go to…. Australia!! / Photos by: Micha Wissen

Nu ni, nu ska jag berätta vart jag ska! Jag ska till Australien!! AAAAH! Känns helt galet, har velat åka dit i all evighet och nu bär det äntligen av. Det kommer vara en lång resa, mellan 25-27 timmar, vilket är ganska sjukt. Då fattar man hur långt bort det är. Jag och Limpan ska åka tillsammans, #JampanLimpanontour är äntligen tillbaka. ;-) Det ska bli otroligt underbart att få komma dit och hänga på en strand, vi åker imorgonkväll. Nu ska jag packa egentligen, men är ganska trött. Min mamma var hemma hos mig och käkade precis vilket var supermysigt. <3 Saknar alltid min fina mamma när jag flänger runt. Ska väl börja packa lite smått nu, så vi hörs imorgon. Kärlek till er, sov så gott!

//Now guys, now I’m telling you where I’m going! I’m going to Australia!! AAAH! Feels totally crazy, been wanting to go there since like forever and now it’s finally happening. It will be a long trip, between 25-27 hours, which is pretty crazy. Then you understand how far away it actually is. It’s me and Limpan who are going, #JampanLimpanontour is finally back. ;-) Will be amazing to arrive there and hang out at a beach, we’re leaving tomorrow night. My plan was to pack tonight, but I’m pretty tired. My mom was here tonight and we just had dinner which was super cozy. <3 Always miss my amazing mom when I’m flying around. Should probably start to pack now, so I’ll talk to you tomorrow. Love to you guys, sleep tight!

13 reaktioner på “FAR AWAY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.