NEW BABY

janni-deler-new-babyDSC_2987
janni-deler-new-babyDSC_2985
janni-deler-new-babyDSC_2990

Say hello to my new super-babe – Macbook Pro

God morgon hjärtan! Och hello från min nya bebis, haha! Jag slog till på en ny dator igår, jag har haft min Air i typ 3 år. Det är ganska sjukt om man tänker efter, jag köpte den innan jag började blogga så den hade inte direkt superminne… Fick alltid föra över bilder till hårddisk och den var ganska seg. Älskar den datorn däremot och den har inte bråkat så mycket med mig, men nu kände jag mig tvungen att införskaffa mig en ny dator med bättre kvalitet som är snabbare. Kommer spara mig så otroligt mycket tid, jag spenderar ju några timmar framför datorn varje dag haha! ;-) En tidig julklapp till mig själv helt enkelt! Älskar den redan. Jon glömde ju sin telefon här hemma när vi åkte till USA, det är en plus så den är större än min vanliga. Jag snodde den nu så tar med den till Australien, snacka om att jag känner mig superkittad inför den här resan. Nu ska iväg och fixa naglarna innan det är dags att packa ihop och åka, vi hörs innan dess! <3

//Good morning loves! And hello from my new baby, haha! I got myself a new computer yesterday, I’ve had my Air for like 3 years. Which is pretty sick if you think about it, I bought it before I started blogging so it wasn’t really created with a super memory… Always had to transfer pictures to an external hard drive and it was pretty slow. Loved that computer though and it haven’t been too bad with me, but now I felt that I had to get a new one with better quality that’s quicker. Will save me a lot of time, I do spend a few hours infront of the computer every day haha! ;-) An early christmas gift to my self! Love it already. Jon forgot his phone here when we left to the US, it’s a plus so it’s bigger than mine. I stole it now so I’m bringing it to Australia, talk about feeling super kitted for this trip. Now I’m heading to get my nails done before it’s time to pack up and leave, talk to you before that! <3

12 reaktioner på “NEW BABY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.