AUSTRALIA

janni-deler-cliffs-greeceDSC_2052
janni-deler-cliffs-greeceDSC_2077
janni-deler-cliffs-greeceDSC_2084

Time to go to Australia, finally!!!

Äntligen säger jag bara! Jag reser ju en hel del som ni vet (hehe), men ett ställe jag aldrig tagit mig till är ju just Australien. Kan bero på att det är så gaaalet långt borta, men jag har alltid velat åka dit och alla jag pratat med säger att jag skulle älska det. Jag åker dit tillsammans med Aussie för att känna på hur ett “Aussome Life” i Australien kan vara! Dom har nu öppnat ansökningsperioden för Aussome Job där du har chansen att få jobba i Australien i 6 månader som Aussies Instagram-manager. Hur fett!? För att vara med ska ni posta era mest “aussome” foton på Instagram som visar “The Aussie World” och tagga med #aussomejob och @aussiehairofficial. Det kan vara vad som helst, palmer, surfbrädor eller vad som helst! Kom ihåg att dom gillar hår också ;-) Ni kan ladda upp hur många bilder som helst, just so you know. Så sjukt taggad på att få vara med på det här och få välja ut någon av er, gissar att det inte kommer vara en lätt uppgift! Peppen just nu, jag lovar att berätta allt om hur livet är där borta! Vi ska till Byron Bay och hänga… Hörs sen hjärtan, nu flyger vi snart! Puss! <3

//I can just say finally! I travel a lot as you know (hehe), but a place I’ve never been to is Australia. May be because it’s sooo far away, but I’ve always wanting to go and everyone I’ve talked to tell me I would love it. I’m going there together with Aussie to see how an “Aussome Life” in Australia can be like! They now opened their application for the Aussome Job where you will have the chance to work in Australia for 6 months as Aussies Instagram manager. How cool!? To apply you should post your most “aussome” photos on Instagram that shows “the Aussie world” and tag it with #aussomejob and @aussiehairofficial. It can be whatever, palmtrees, surfboards or whatever. Remember that they like hair too… ;-) You can upload as many pictures as you want, just so you know. The only thing is that you have to be from the Nordic countries, unfortunately. So stoked on being a part of this and pick one of you guys, guessing it won’t be easy to make the decision… So excited right now, I promise to tell everything about the life over there! We’re heading to Byron Bay to hang out… Talk later loves, now we’re flying soon. Hugs! <3

10 reaktioner på “AUSTRALIA”

 • Elena says:

  Uuuuh I am so jealous!! Hope you’ll have a great time there! :) I am already lookig Forward to see all those photos.
  Puss :) Elena
  _______________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Wonderful pictures, have a good time in Australia!

 • Fabi says:

  Awesomeeee! Ive spent 5 months in australia and it was a-m-a-ziiiing. I hope you wont only stay in Byron Bay cause Australia has so much more to offer!!!! Have a safe trip :-*

  • janni says:

   I love it here, could stay for a month just here in Byron haha! But – going home in a few days but next time I’m going to Australia I’m for sure staying for longer and will travel around! :-) Hugs! <3

 • Sofia says:

  Blir så avis! Bodde 18 månader i Australien. Fantastiskt land. Bodde ett år i Manly (utanför Sydney) Åk dit, Manly Beach!! <3

 • frida says:

  åh, du kommer älska det!! hur länge kommer du vara borta? :) tack för att du orkar fortsätta! du är grym!!

 • Yasmine says:

  Du kommer ha bästa tiden i ditt liv. Mitt hjärta tillhör Sydney – Bondi , bott där i 1,5 år och flyttar ner igen i Januari. Att kunna vakna upp varje dag och ha havet utanför din dörr, surfa när du vill och hänga med världens skönaste folk ” Ozzie dudes” är något som inte är helt jävla underbart!

  Du kommer ha dröm kul i Byron, stanna minst en vecka. Sen får du intr missa Noosa, rainbow Beach och whitsundays !

  Håll utkik på min insta – kommer att delta i tävlingen om jobbet

  / Yaz

 • If some one needs to be updated with latest technologies therefore
  he must be visit this web page and be up to date all the
  time.

Leave a Reply

Your email address will not be published.