MIX SAN FRAN

janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1006974janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007011janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007092janni
janni-deler-sanfransisco-goldengatebridgeL1007069janni
Jon Olsson San Fransisco janni-5
Jon-Olsson-San-Fransisco_1
Jon Olsson San Fransisco janni-3

Some mixed snaps from San Fran!

I brist på bilder härifrån (har knappt använt kameran) så får ni lite mixade bilder från San Fran. :-) Nu har jag nog slut på bilder därifrån. Underbart ställe! Jag är så otroligt glad och tacksam över att få se så mycket av världen, det kunde jag inte drömma om när jag var liten. Jag har alltid varit intresserad och sugen på att se mer, Sverige har liksom känts för litet för mig. Så fort jag kunde flytta utomlands så gjorde jag det, så det har alltid varit något i mig som vill ut och se. Jag skulle inte känna mig nöjd med att jobba 8-5 på ett kontor, jag hade blivit för rastlös… Alla är ju så himla olika, vissa älskar ju det livet med rutiner och närheten till alla. Absolut inget fel med det, som sagt alla är vi olika. Vem vet, jag kanske längtar efter ett liv som ser ut så om några år haha! Vi får se i framtiden. :-) Vill man göra något så går det alltid, bara man jobbar för det och tror på sig själv tror jag. Lite tankar såhär mitt i packningen, försöker väl hitta på allt annat än att packa klart. Hörs innan vi flyger, puss och kärlek! <3

//Because of lack of pictures from here (have barely used my camera lately) I here give you some mixed pics from San Fran. :-) I think these are the last ones from there. Lovely place! I’m so incredibly glad and grateful that I get to see so much of the world, I couldn’t dream of that when I was younger. I’ve always been interested and had the urge to see more, Sweden felt kind of too small for me. As soon as I could I moved to another country, so it’s always been something in me that wanted to go out and see. I wouldn’t feel pleased with working 8-5 in an office, I would’ve been to restless…. Everyone is so different, some people love that life with the routines and being close to everyone. Absolutely nothing wrong with that, as I said everyone is different. Who knows, maybe that’s exactly what I want in a couple of years haha! Guess we’ll see in the future. :-) If you want to do something it’s always possible, as long as you work for it and believe in yourself in my opinion. Some thinking here in the middle of packing, guess I’m trying to do anything else than getting done with packing my bags. Talk before we fly, kisses and love! <3

7 reaktioner på “MIX SAN FRAN”

 • ISA says:

  det är så härligt och inspirerande att se att andra, som du, kan leva ett liv som INTE är sådär svenne-inrutat. Och att det ändå funkar. min dröm <3

 • Elena says:

  Those photos are AWESOME!! I really love your hair in the third picture! <3
  Puss :) Elena
  ___________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Linnea K says:

  Hej Janni! Först och främst måste jag bara säga att både du och din blogg är så himla grymma! Du verkar vara en så cool tjej, men ändå söt, varm och ödmjuk. Din blogg känns så naturlig, inte lika tillgjord som så många andra.
  Är en ganska ny följare av din blogg och blir så avis på alla dina äventyr. Ett sånt liv måste vara en dröm för många! Varje gång jag läser om dina spännande resor och ser dina häftiga bilder så undrar jag; hur började det hela? Hur var ditt liv innan allt detta och hur kom du dit du är idag? Kan du inte göra ett inlägg och berätta lite? Det vore väldigt intressant att få läsa.

  Lycka till med Australienresan!

  • janni says:

   Hej fina, och tack för dina ord! <3 Allt började väl egentligen innan jag startade bloggen lite grann i och med Jon som reser ofta så jag hängde på så ofta det gick. När jag sen startade bloggen gick allt väldigt fort! Kan försöka göra ett inlägg om det :-) Kram!

 • Amanda says:

  Älskar din blogg men tycker ditt resonemang om att alla kan resa som du, bara man kämpar för det känns lite naivt. De flesta skulle nog byta 8-5 jobb mot att resa som du men har inte de förutsättningarna. Ha det bäst i Australien! Kram

 • ellen says:

  vettiga tankar! :) btw, san fran är min absoluta favoritstad. love it!

 • Diana says:

  Beautiful photos!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.