DJUNGLE GIRL

janni-deler-djungle-girlDSC_8919
janni-deler-djungle-girlDSC_8911
janni-deler-djungle-girlDSC_8947
janni-deler-djungle-girlDSC_8944

Sukigi bikini/ Bagatiba necklace

God morgon till er! Det här inlägget är tidsinställt hehe, jag sitter troligtvis uppe i luften nu om allt gått som det ska. :-) Nu ska vi alltså till Byron Bay, jag har hört att det är ett väldigt “chill” ställe och man glider mest runt i bikini och flipflops typ. Passar mig perfekt efter det galna resschemat jag haft senaste tiden! Någon av er som varit där? Isåfall – hit me up med era bästa tips! :D Ha en underbar dag så hörs vi så fort jag landar, kärlek <3

//Good morning to you guys! This post is timed hehe, I’m probably up in the air somewhere now if everything goes as planned. :-) Now we’re going to Byron Bay, I’ve heard that it’s a very “chill” place and you mostly walk around in a bikini and flip flops kinda. Suits me perfectly after the crazy travel schedule I’ve had lately! Anyone of you guys who’s been there? In that case – hit me up with your best tips! :D Have a lovely day and I’ll talk to you as soon as I land, love <3

25 reaktioner på “DJUNGLE GIRL”

 • Emma says:

  Hej =)
  Byron Bay är helt underbart, du kommer älska det!!! Jag har bott i Australien sen 2009, bor i Port Stephens (Anna Bay), hör av dig om ni åker syd mot Sydney eller om ni vill ha lite tips =)
  /Emma

 • Emelie says:

  Vilken fin bikini! :)

 • Elena says:

  Uuuuhlala you’re so sexy and the bikini is AWESOME!!! Hope you’ll have a nice day in australia :)
  Puss <3 Elena
  __________________________________________
  http://annelenafashion.com/

 • Julia says:

  i Byron måste ni ta en promenad till the lighthouse där det är helt fantastisk utsikt med Australien mest östra punkt! Man kan se delfiner, sköldpaddor och även valar om man har tur därifrån. Sen bör ni äta burgare på bayger (sötpotatispommesen är MAGISKA där!!), margarita finns det väldigt god mexikansk mat och goda drinkar. Sen kan ni köpa goda smoothies och acaibowls i var och varannat café. Prova på att surfa, ta en yogalektion och bara njut. Det är enligt mig det bästa stället i hela Australien (har rest hela östkusten) så njut! Ha en fin resa!

 • Fabi says:

  Ive been there and from all the places i visited in ozzy i liked byron bay the least. Ive would recommend you places like whitsundays, surfers paradise, manly, sydney.

 • Erika says:

  Vid fyren i Byron ser man en grym soluppgång om man orkar gå upp så tidigt, det är Australiens mest östra punkt så man ser solen “först” där ;) Helt magiskt!

 • Mia says:

  Skitgrym blogg! Jag har en lite random fråga! Vill köpa en designer väska (Chanel..osv) till min syster i julklapp men är så jäkla svårt att hitta hemsidor man kan lita på. Kan du tipsa om några pålitliga hemsidor?

  • janni says:

   Åh jag vet tyvärr inte… Har alltid köpt mina i butik, när det handlar om så mycket pengar vill jag gärna se den innan. ;-) Kram!

 • Anna says:

  Minns att du nämnde för längesedan att du tagit bort hår i armhålorna med laser? Är själv sugen på att testa och skulle bara vilja höra om du är nöjd med resultatet? :)

 • Byron är supermysigt och väldigt chill! Ät på Byron Fresh, så himla gott :)

 • Sofi says:

  Hmm, ja vi gjorde inte särskilt mycket i Byron, kommer ihåg ett bageri som hade suuupergod morotstårta med typ riven zucchini i (låg på “huvudgatan” ett stenkast från där bussarna stannar). Inser att det låter helskumt men verkligen jättegott. Sen finns det ett “hål i väggen” (finns säkert fler ställen) där man kan köpa sushirullar fast de är inte sliceade utan en hel rulle för typ 20 kr.

 • Izabella says:

  ? Hika 30 – 40min gångavstånd upp till Byron baby lighthouse, så ni kommer dit vid solnedgången (Australiens mest östra punkt)?⛰
  ? Besök Spell (lite bohemiskt, sjukt fina kläder, väskor & smycken @SPELL_BYRONBAY )??
  ? S U R F A ??
  ? Besök the Farmers market (bakom Bungalow hotel 7am – 11:30am) och The beachside market (9am – 4pm)✌?
  ? Ät på @folkbyronbay + @leafandgrain.byronbay + @bayleafcafe + @balconybyronbay + @threeblueducks ????????
  ? Ska ni bo någonstans, så ta http://www.atlanticbyronbay.com.au @ATLANTICBYRONBAY ??

 • Erika says:

  Byronburger är LÄTT bästa stället! Prima burgare! :))

 • Tyra says:

  Byron bay er et herlig sted! Mange bra tips over her. Kos deg masse og nyyt sol og varme :D

 • clara says:

  wonderful pics, love the bath suit…

 • Felicia says:

  ÄLSKAR BYRON!
  Tips på mat;
  Ni måste (MÅSTE) testa nachotallriken på Guzman y Gomez. Gråter lite bara jag tänker på den!
  Frossa i goda juicer också, finns massa fina juicebarer :)

  Ta er till Tallow Beach! Det är en av de vackraste platserna jag sett i hela mitt liv. Vi lånade cyklar och hamnade där av en slump och herreguuud vad fint. Försök ta er en bit ner på stranden så är den typ folktom :) verkligen ett måste!!! Hade gjort allt för att komma dit igen!

 • johanna says:

  Byron är underbart! Flyttade hit och har inte ångrat det en sekund. Avslappnat och folk har alltid ett leende på läpparna!
  Kul att du kommer hit! Hoppas du får det super. :)

 • Tess says:

  Åh mitt andra hem <3 ni måste definitivt ha kaffe på top shop(locals only), dricka öl på the rails och lyssna på bästa live musiken, åka till lennox head och besöka Tea tree lake, åka till mysiga lilla staden bangalow och strosa omkring, mullumbimby har BÄSTA vintage shoppingen, söndagsmarknaden vi polishuset får ni inte missa! Solnedgången vid Main beach och alla som trummar. Surfa vid the pass. Hänga i wategos! Gå barfota överallt!!!(fullt accepterat;)) åk till industrial area för mrvintage butiken. Foto längs ut med den öde järnvägen. Folks café. Åk upp i hinterland och njut av utsikten. Dansa på la la land eller the northern. Shoppa i alla lyxiga småbutiker. Ät timtam dark chocalate. Åk till broken head och se alla delfiner och surfare. Suffolk park är urmysigt litet community. Mokha café för mat och live musik. Ahh vill tillbaka nu! Tävlar i #aussomjob
  Måste vinna!!! Ha det så underbart tjejer. Kram

 • madde says:

  Åk till Nimbin ;)

 • Alex says:

  Du måste äta på miss margarita! Godaste pulled pork nachosen ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.