BYRON AT BYRON

janni-deler-byron-byronDSC_3003
janni-deler-byron-byronDSC_2993
janni-deler-byron-byronDSC_2999
janni-deler-byron-byronDSC_2998
janni-deler-byron-byronDSC_2995 copy
janni-deler-byron-byronDSC_3013-Redigera
janni-deler-byron-byronDSC_3027-Redigera-Redigera

Finally here!!! Long flight but totally worth it…

Hej från AUSTRALIEN! Känns galet att äntligen vara här. Det var ju inte runt hörnet direkt, herregud vilken tid det tog. Jag sov max 3 timmar på hela vägen så just nu är jag ganska sliten… Ska hålla mig vaken några timmar till innan det är dags att decka i sängen. Vi ska ut och käka middag om ett tag så det borde jag klara. :-) Idag har vi haft en slappardag, käkat lunch och legat vid poolen. Vi bor så otroligt fint här, mitt ute i djungeln känns det som. Lägenheten jag bor i är galen, känns alldeles för stor för lilla mig. ;-) Tack för alla tips hjärtan, ni är fan bäst! Nu ska jag duscha för andra gången och hoppas på att flygplanslukten försvinner. Puss! <3

//Hello from AUSTRALIA! Feels crazy to finally be here. It wasn’t really around the corner, oh my it took a while. I slept maximun 3 hours on the entire way so right now I’m pretty tired… Will stay awake for a few more hours before it’s time to crash in bed. We’re going out for dinner soon so I should make it. :-) Today we’ve had the most chill day, had lunch and stayed by the pool. The place we stay at is incredibly beautiful, feels like we’re in the middle of the jungle. The apartment I stay in is crazy, feels way too big for me. ;-) Thanks for all the tips loves, you’re truly the best! Time for my second shower and this time I hope all the airplane smell comes off. Hugs! <3

12 reaktioner på “BYRON AT BYRON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.