LUNCH AND POOL

janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3001
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3014
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3009
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3039
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3006
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3016 copy
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3004
janni-deler-lunch-pool-byronbayDSC_3046

How we spent our day, by the pool having lunch. 

Såhär spenderade vi våran första dag, vi alla var ju rätt så slitna efter den långa resan över. Vi kom fram lite innan lunch och tog en efterlängtad dusch, sen möttes vi upp för en grym lunch. Efter all flygplansmat så var man sugen på fräscha juicer och en stor sallad. Slank ner lite hummus också, lite svårt för mig att undvika när den står framför ögonen på mig. ;-) Som sagt så bor vi typ i en tropisk djungel känns det som, så efter maten la vi oss vid poolen och tog det lugnt. Man hör så mycket fåglar och djur runtomkring och jag bara älskar det! Hoppas på att få vakna upp med energi, vi ska nämligen ut och rida på stranden i morgonljuset. Kan inte tänka mig en bättre start! Hoppas ni mår fint, puss och kram från down under <3

//This is how we spent our first day here, we were all pretty tired after the long trip over here. We arrived before lunch so we took a shower that we all looked forward to, after that we met up for lunch. After all the airplane food you really felt like you needed some fresh juices and a huge salad. Of course some hummus slipped down my throat as well, pretty hard to avoid when it’s right infront of me. ;-) As I said it feels like we live in some kind of tropical jungle, so after the food we stayed by the pool and just chilled. You hear so many different sounds from birds and animals around and I just love it! Hope that I’ll wake up with energy, we’re actually going out horse back riding in the morning light. Can’t think of a better start! Hope you guys feel great, kisses and hugs from down under <3

9 reaktioner på “LUNCH AND POOL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.