MAIN BEACH

janni-deler-main-beach-byronDSC_3180
janni-deler-main-beach-byronDSC_3278
janni-deler-byron-beach-mainDSC_3230
janni-deler-main-beach-byronDSC_3223
     Beach time, again! The waves were playful… Haha!

Hej finisar! Jag kämpar på med internet här borta, så lite sent inlägg för er och mig. Jag ska sova snart, klockan är snart 12 på natten här. I’m in the future! ;-) Idag har vi ridit på stranden, ska visa er bilder från det också. Sjukt härligt var det! När vi gjort det drog vi in till stan för lunch och sen lite häng på stranden. När vi skulle bada så var det som ett träningspass, vågorna var riktigt lekfulla och oplanerade idag haha! Det var bara dyka under varannan sekund ungefär för att slippa få en käftsmäll av vågen. Härligt var det och ja ni ser ju hur glad jag var över att komma tillbaka till en strand. Jag älskar verkligen Australien redan! Hade helt klart kunnat bo här… Ha en skön fredag så hörs vi när jag vaknat, puss <3

//Hey babes! I’m struggling with internet over here, so a pretty late post for both you guys and me. I’m going to bed soon, it’s almost 12 at night here. I’m in the future! ;-) Today we went horseback riding on the beach, will show you some pictures from that too. It was so nice! After that we went to town for some lunch and hang out at the beach. When we were going in the water it almost felt like a workout, the waves were so playful and unplanned today haha! You just had to dive under every other second to not get hit by a wave straight in your face. It was great and well, you can see how happy I am for being back on the beach. I really love Australia already! Could for sure live here… Have a great friday and I’ll talk to you when I wake up, hugs <3

9 reaktioner på “MAIN BEACH”

 • Anna says:

  Hey Janni, I’m currently vacationing in Byron Bay, too. And couldn’t agree with you more – I could easily live here, it so relaxed here somehow, and the people are really nice and easy-going!

  Today we did a hike to the Lighthouse, something I’d definitely recommend. On our hike, we passed by Wategos beach which looked really beautiful, a good option if one wants to try out different beaches.

  Have a wonderful holiday! You look beautiful in these photos. xx

  http://www.arcticvanilla.com/

 • ISA says:

  men janni!! vilka himla drömbilder!! behöver en strand i mitt liv, haha!

 • S says:

  Hej Janni!
  Min pojkvän är just nu på andra sidan jorden och backpackar. Jag är kvar i Sverige och ska snart börja plugga. Han kommer vara i väg ganska länge och vi kommer inte kunna ses mer än en gång nästa år eftersom jag börjar plugga. Han försöker övertyga mig om att resa med honom när jag är klar med plugget men kan inte riktigt bestämma mig om det är det jag vill göra när jag är klar. Jag älskar att resa men är också ganska bekväm och gillar att ha det bekvämt. Min fråga till dig är, hur ofta träffas du och din pojkvän och hur funkar det mellan er? Har du något bra tips till mig som saknar ihjäl sin pojkvän?
  Kram

  • janni says:

   Hej söta! <3 Jag och Jon träffas ju ganska ofta, brukar inte gå mer än max 2 veckor mellan gångerna. Jag saknar ihjäl mig efter honom de första dagarna sen så "vänjer" man sig på något konstigt sätt. :-) Vi pratar ofta med varandra så det är mitt bästa tips! Jag tror det är bra att sakna varandra lite ibland, man får liksom aldrig det där "vardags-bråket". Kram! <3

 • Esmee says:

  Aahhhh it looks so nice there! I can’t wait to go there myself!
  Kisses and hugs,
  Esmee from http://esmeesbeautylab.blogspot.nl/

 • Caroline says:

  Vart är bikinin ifrån? Skitsnygg!!

 • Andrea says:

  Hej. Vilken kamera använder du dig utav? Ska skaffa en nu så vill gärna att den ska ta bra bilder. Photoshopar du bilder efteråt? Eller hur funkar det? Tacksam för svar. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.