HASHTAG LIFE

janni-deler-skydiveDSC_3627
janni-deler-skydiveDSC_3635
janni-deler-skydiveDSC_3613

WE DID IT! Second time this year, and I just want to do it again and again…

LIVET! Kan inte ens beskriva känslan av att hoppa fallskärm, ni ser ju ungefär på mitt galna smile. Så mycket gillar jag det, haha! Det som är lite läskigt är när folk börjar ploppa ut en efter en ur flygplanet, då förstår man vad man faktiskt håller på med… Kicken när man landar, den slår allt! Jag pratade med killen jag skulle hoppa med och berättade att jag hade hoppat tidigare i år och älskade det, så han trodde väl att jag var up for a challenge. När vi skulle hoppa ut ur flyget så ska man sitta på kanten egentligen och hålla bak benen, men vi stod upp och jag undrade varför han inte satte sig ner, helt plötsligt slängde vi oss ut (stående!) och gjorde en backflip det första vi gjorde. Fattade inte vad som hände men garvade hysteriskt efteråt, snacka om att få mersmak… Om ni vågar och får chansen – gör det!! Hörs när vi landar i Stockholm, KÄRLEK! <3

//LIFE! Can’t even describe the feeling of skydiving, you can see the feeling on my crazy smile. That’s how much I like it, haha! The scary thing is when people start to go one after one out of the plane, then you really understand what you’re actually doing… The kick when you land, that beats everything! I talked with the guy I was jumping with and told him I jumped earlier this year and loved it, so I guess he thought I was up for a challenge. When we were about to jump out you get told to sit down by the door and keep your legs back, but we stood up and I wondered why he never sat down, all of a sudden we jumped out (standing up!) and did a backflip to start. Didn’t really understand what happened but I laughed like crazy afterwards, talk about starting an addiction… If you dare and get the chance – do it!! Talk when we land in Stockholm, LOVE! <3

10 reaktioner på “HASHTAG LIFE”

 • Emma says:

  Hej! Du har alltid jättevacker bilder! Vilket program/app använder du för att redigera dem? Och vad använder du för kamera?

 • Diana says:

  That’s so fun and cool!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Valerie says:

  Oh my goodness, those pictures are awesome!!! Your giant smile says it all! Dang girl, what a brave spirit you are! Definitely made me smile too; maybe someday I’ll have the balls to do it! Certainly looks like a blast.
  Safe travels,
  <3 Valerie

  • janni says:

   Hahaha, I know! My smile is insane ;-) You can do it, I promise you it’s worth it when you come back down. Hugs! <3

 • Linda says:

  Nämen! Va kul att du har fastnat för fallskärmshoppning :D Bästa som finns! Jag gjorde mitt första hopp 2010 men tog mitt eget cert nu i sept. Precis köpt egen rigg också och längtar till nästa säsong så jag spricker! Kolla in min sida om du vill, för videos som får det att pirra! Happy face på mig också kan jag säga xD
  linda-lundberg.blogspot.se

  Tack för en superfin blogg Janni!

  • janni says:

   Åh vad härligt!!! Det är min dröm, måste (ska) skaffa mig det också! :D Stor kram!

 • Stina says:

  Hahhaha! Blev alldeles fnissig och pirrig i magen när jag läste det här.. UNDERBART!!

 • Sandra says:

  Jag hoppade fallskärm på Mauritius i februari (fredag den 13:e!) och det var en oslagbar upplevelse! En riktig kick och efteråt känns det som att allt är möjligt. Ni som får chansen och vågar – gör det! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.