PATTERNS

5F4A0072
5F4A9937-
5F4A0033
5F4A0008-2 copy
5F4A9977-2

Top here!/ Pants here! – both from Reebok!     Photo by: Rami Hanna

En träningslook kommer här! Min sista look för Reebok som vi plåtade i Boston. Känns som evigheter sedan, men kul att se resultatet. Älskar den här looken, ganska diskret men ändå speciell. Ni vet – precis som jag gillar det! :-) Plaggen sitter som en smäck och är sjukt sköna att träna i! Vi har kört yoga en morgon i Byron, jag gillar yoga som det är lite mer power i men den vi körde här var mer lugn och mest fokus på andning. Då kör jag hellre något annat, även om jag säkert behöver sådan yoga också! Puss! <3

//Here’s another workout look! My last look for Reebok that we shot in Boston. Feels like ages ago, but fun to see the result. Love this look, pretty discreet but still special. You know – just the way I like it! :-) The pieces fit perfectly and they’re so nice to workout in! We’ve done yoga here one morning, I like yoga that have a bit more power but the one we did here was more chill and focused on breathing. Then I’d rather do something else, even if I probably need that kind of yoga too! Hugs! <3

22 reaktioner på “PATTERNS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.