MERRY CHRISTMAS

DSC035451

Merry Christmas my loves! <3

God morgon och GOD JUL hjärtan! :D Jag vaknade för ett tag sedan och insåg att jag sovit 11 timmar inatt, vet inte vad som händer men nu borde jag verkligen vara utvilad haha! Vi ska faktiskt starta våran julafton med ett träningspass med Henke, skönt att röra på sig innan all julmat jag planerar att trycka i mig. ;-) Efter det blir det jullunch med hela familjen och senare julklappsutdelning och häng. Jag beställde ju Jons julklapp för typ 2 dagar sedan (last minute såklart, men kom äntligen på vad jag ville ge honom) och den kom fram hit till Spanien igår så där hade jag faktiskt väldig tur… Pjuh! Hoppas ni får en mysig julafton och umgås med dom ni vill och gillar, det är egentligen det julen handlar om tycker jag <3 Massa kärlek till er alla! Puss och kram!

//Good morning and MERRY CHRISTMAS loves! :D I woke up a while ago and realized that I’ve been sleeping for 11 hours, don’t know what’s happening but now I really should be rested haha! We’re actually starting our Christmas with a workout with Henke, nice to do that before having all the christmas food that I’m planning to eat. ;-) After that we have lunch with the family and then we’re handing out the presents and will just hang out. I ordered Jon’s gift like 2 days ago (last minute of course, but I finally came up with what I wanted to give him) and it arrived here to Spain yesterday so I was lucky… Pjuh! Hope you guys will have a great Christmas Eve and spend time with the ones you love, that’s actually what Christmas is all about according to me <3 Lots of love to all of you! Kisses and hugs!

16 reaktioner på “MERRY CHRISTMAS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.