Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:08 | December 25, 2015

CHRISTMAS EVE

janni-deler-christmas-eveL1008594janni-deler-christmas-eveL1008603janni-deler-christmas-eveL1008614 janni-deler-christmas-eveL1008611 janni-deler-christmas-eveL1008702 janni-deler-christmas-eveL1008693

Some snaps from yesterdays Christmas celebration, Maximus is getting soo big!

Hej på er! Sorry för dålig bloggning, men jag har njutit av att vara här i Spanien och tagit hand om mig själv idag. Behövde en spa-dag här hemma, ni vet när man duschar i typ 45 minuter, skrubbar, ansiktsmaskar och dammsuger typ. Väldigt skönt! :-) Vi kom precis hem från en middag med familjen, mysdagar. Här är lite bilder från igår, insåg att jag helt missat att fota någon mat… Var jag för sugen på julmat kanske? Haha! Jag gillar julmat men typ tre gånger om året, sen räcker det. Vi var på golfbanan och åt jullunch och sen fortsatte vi hemma. Maximus (hunden) växer helt galet fort, jag försökte bära upp honom men det var inte lika lätt den här gången. ;-) Världens mysigaste hund! Dags att tända brasan och kolla en film, fortsätta på mys-spåret. Hoppas ni också haft en fin dag så hörs vi imorgon, kärlek till er <3

//Hey guys! Sorry for bad blogging, but I’ve enjoyed being here in Spain and taken care of myself today. Needed a spa-day at home, you know when you shower for like 45 min, body scrubbing, face masking and vacuuming kinda. Very nice! :-) We just got back from a dinner with my family, cozy days. Here’s a few pictures from yesterday, realized I totally missed to take photos of the food… Guess I was too in to having Christmas food maybe? Haha! I like that kind of food like three times a year, then it’s enough. We went to the golf course and had christmas lunch and then continued at home. Maximus (the dog) grows so quickly, I tried to carry him but it wasn’t so easy this time. ;-) The cutest dog ever! Time to lit the fire place and watch a movie, continue on the chill-track. Hope you guys had a great day as well and I’ll talk to you tomorrow, lots of love <3


2 kommentarer2 kommentarer om “CHRISTMAS EVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här