POP OF COLOUR

janni-deler-phillip-lim-pink-bagDSC_4397
janni-deler-phillip-lim-pink-bagDSC_4393
janni-deler-phillip-lim-pink-bagDSC_4398

A very pink gift this year – Phillip Lim bag

God morgon babes! Jag tog en skön promenad i backarna precis, var lite molnigt imorse så väntade tills solen hittade fram. Älskar verkligen att starta dagen med en promenad! Tänkte att jag skulle visa min nya lilla bebis, fick den av Jon i julklapp <3 Ni vet ju vad jag tycker om färgglada väskor, kan liksom inte bli fel… ;-) Speciellt inte rosa, jag hade ingen rosa väska så det var verkligen på tiden haha! Kommer matcha den med helvitt eller helsvart till att börja med, tycker den förtjänar allt fokus. Ååh den är så fin! Jag har varit lite seg med att sälja av väskor (en chanel tex) så jag ska ta tag i det så fort jag kommer hem, vet att många av er var sugna. :-) Idag ska vi till apelsintorget och luncha, då ska jag ta med den här sötnosen för första gången. Fick ni något fint i julklapp? :-) Puss! <3

//Good morning babes! I went for a nice walk in the hills recently, was a bit cloudy this morning so I waited until the sun came out. Really love to start my day with a walk! Thought I would show you my new little baby, got this christmas gift from Jon <3 You know what I think about colorful bags, can’t get wrong… ;-) Especially not pink, I didn’t have a pink bag so it was really about time haha! Will match it with all white or black to start with, think it deserves all the focus. Ooh it’s so beautiful! I’ve been pretty slow when it comes to selling bags (a chanel for example) so I’m gonna do that as soon as I’m back home, I know many of you were interested. :-) Today we’re going to the Orange square for lunch, I’m bringing this cutie for the first time. Did you get any nice Christmas gifts? :-) Hugs! <3

11 reaktioner på “POP OF COLOUR”

Leave a Reply

Your email address will not be published.