MARBELLA TOWN

janni-deler-marbella-townL1008736
janni-deler-marbella-townL1008749
janni-deler-marbella-townL1008755-Redigera-Redigera
janni-deler-marbella-townL1008848
janni-deler-marbella-townL1008831-Redigera-Redigera
janni-deler-marbella-townL1008836-Redigera
janni-deler-marbella-townL1008844
janni-deler-marbella-townL1008839
janni-deler-marbella-townL1008852-Redigera-2

Went to the Orange Square for lunch and a stroll in Marbella!

Dagen i bilder, typ. :-) Vi åkte in till Marbella och käkade en lunch på apelsintorget, helt okej mat men otroligt dålig service. Vi fick fel rätter, vissa kom inte in och drickan tog ett tag haha! Antar att det är det som kallas turistfälla… Knatade vidare ner till vattnet och stannade på ett café, köpte så fina glassar! Såg ut som rosor. Var ganska kallt idag faktiskt, tog med mig en “päls” när vi åkte från Sverige men trodde inte jag skulle använda den här, hoppas det vänder imorgon igen så det blir varmt. Har varit så otroligt trött de här dagarna, trodde först att det var från resan till Australien men jag har kommit fram till att jag troligtvis har järnbrist. Äter ju aldrig rött kött längre så imorgonbitti är det jag som åker och köper järntillskott. Hade järnbrist för några år sedan och när jag tog tillskott blev jag pigg efter tre dagar. Hoppas på att det är felet och att jag inte bara blivit lat, haha! Ha en mysig kväll hjärtan, puss och kärlek <3

//Our day in pictures, kinda. :-) We went to Marbella and had lunch at the Orange Square, the food was pretty ok but the service was so bad. We got the wrong dishes, some of them didn’t come in and the drinks took a while haha! Guess that’s what they call a tourist trap… Walked on down to the water and stayed at a café, bought beautiful ice creams! Looked like roses. Was pretty cold here today actually, I brought this “fur” when we left Sweden but didn’t think I would use it here, hopefully it will turn back tomorrow again and be warm. Been so incredibly tired lately, thought it was from the trip to Australia first but I’ve realized that I probably have iron deficiency. I never eat red meat anymore so tomorrow morning I’m the one who goes to the store to buy some supplements. Had iron deficiency a few years ago and when I started taking supplements I got the energy back after just three days. Hoping that’s the problem and that I’m not just getting lazy, haha! Have a great night loves, kisses and hugs <3

25 reaktioner på “MARBELLA TOWN”

 • Kanske man ska hålla sig ifrån apelsintorget om det inte var så bra. Men sjukt snygg outfit idag! Som alltid :)

  • janni says:

   Hehe, ja gå dit och titta men välj en restaurang som inte ligger precis på torget är mitt tips! ;-) Kram!

 • Anna says:

  Väskan blev as bra till outfiten, som väntat ?

 • Ewwe says:

  Jag rekommenderar att ta järntabletten på kvällen innan man går och lägger sig, så slipper man fundera på när man får äta mjölkprodukter eller bli illamående. Hoppas att du blir piggare av tabletterna.

 • Lovisa says:

  Så gott!! :)

 • Anna lyhs says:

  Prova duroferron. Jag får det när jag lämnar blod. Snällare mot magen. Ta lite c-vitamin så tas järnet upp bättre. (Bättre järnbrist än hjärnbrist – eller hur??)

  Ät mer broccoli och persilja så får du i dig mer järn! God fortsättning!

  • janni says:

   Tack för tips söta! Jag brukar köpa Blutsaft och dricka en shot av det, vet att det brukar funka men kanske någon annan som ser ditt tips :-) Kram! <3

 • Emma says:

  You have a very nice outfit and that food looks absolutely delicious.. !! :–)

 • Mari says:

  =) Fina du

 • Emma says:

  Älskar tröjan!!! Var kommer den ifrån?

 • Ilona says:

  Do you use any filters in your instagram pictures? Or how do you get the same colour shade (? not sure what it is in english :D) in all ypur pictures? :) they are so nice!!

 • Sasha says:

  What a great coat <3
  xx
  SASHA

 • sandra says:

  Hej
  Skulle du inte kunna lägga upp vad du köpte för järntillskott?

 • Johanna says:

  Vad snyggt att pälsjackan matchade din nya väska, topp ju! :)

 • Diana says:

  Beautiful coat!

  || D I A N A ||
  http://www.TheNeonFactor.com

 • Ida Eriksson says:

  Vart är tröjan ifrån?? Letar som en galning!!!
  Är så tacksam för svar!!

 • Isabella says:

  Hej Janni! Hoppas du känner dig piggare snarst. Jag vill bara ge lite konstruktiv kritik för att använda ordet lat i samband med trötthet. Förstår självklart att det var ett skämt men tyvärr så är trötthet i dagens samhälle relaterat med lathet vilket är hemskt. Så många som mår psykiskt dåligt och känner sig konstant trötta och som får höra att det är lata vilket gör att man mår ännu mer dåligt. Normen är att man ska vara busy busy hela tiden och aldrig känna sig trött vilket är onaturligt och ohälsosamt. Vila är viktigt och kan rädda liv! Min killes mamma tog just livet av sig bland annat för att hon inte hade kunnat sova på flera veckor och mörka tankar började spöka.

  Hoppas jag inte upprört någon det var inte min mening. Tänkte bara att det kan vara något att tänka på när man har många unga tjejer som läser och som känner press på att vara aktiva, pigga och effektiva hela tiden.
  Kram!

  • janni says:

   Hej söta, och tack för din kommentar. Förstår att det kanske kan uppfattas fel men det är inte så jag menar. Jag som är van att ha energi och vilja göra saker känner mig lat när jag knappt ens orkar diska eller plocka undan efter mig. Jag som är pedant och städar konstant i vanliga fall känner mig lat när jag inte bryr mig om sånt, det kopplar jag med lat men alla är ju olika. Väldigt hemskt det som har hänt er, hoppas ni stöttar varandra och tar er igenom det. <3 Stor kram!

 • Vendela says:

  Gud vilken snygg pälsjacka!! Vart kommer den ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published.