AUSSOME

janni-deler-mix-australiaDSC_3249
janni-deler-mix-australiaDSC_3187
janni-deler-the-balconyDSC_3102
janni-deler-the-balconyDSC_3097
janni-deler-mix-australiaDSC_3688 copy
janni-deler-mix-australiaDSC_4251
janni-deler-mix-australiaDSC_3889
janni-deler-mix-australiaDSC_3160

Snaps from Australia – a very special place in my heart!

Australien – ett av ställena jag alltid velat åka till. Tänk att jag fick åka dit i år, jag gillade det precis lika mycket som jag trodde om inte lite mer. Vill åka dit och bara åka runt och se mer i någon månad eller två, ska se om jag får med mig någon på min plan. En vecka är lite kort, dels för den långa resan och dels för att det känns som man aldrig vill åka hem, haha! Nu är det en vecka kvar för ansökningen om Aussies Aussome Job som vi fick prova på där borta! Ni kan alltså vinna att åka till Australien i 6 månader och jobba som Aussies Instagram-manager, fota massor och leva livet där borta och dessutom få en lön för det. Ja, är inte det “aussome” så vet jag inte vad som är… Den 4e Januari är sista dagen att ansöka, sedan kommer vi som sitter i juryn välja ut 20 stycken som presenteras på hemsidan och även på @aussiehairofficial på Instagram den 7e januari. Ni hittar all info HÄR! Ska bli sjukt kul att se alla era bilder, känner på mig att det kommer vara svårt att välja. Lycka till hjärtan! <3

//Australia – one of the places I always wanted to go to. Finally got to see that place this year, I liked it just as much as I thought if not even more. Want to go there and just travel around and see more for a month or two, will see if I can get anyone to join me on that plan. A week is a bit too short, partly because of the long trip and also because you never want to leave, haha! Now it’s just one week left of the application for Aussies Aussome Job that we got to try over there! You can win a trip to Australia for 6 months where you get to work as Aussies Instagram-manager, shoot lots of pictures and just live life over there and also get paid for it. Well, isn’t that “aussome” I don’t know what is… The last day to apply is 4th of January, after that the jury that I’m a part of will pick out 20 nominees that will be presented on the website and also at @aussiehairofficial on Instagram on the 7th of January. You’ll find all the info HERE! Will be so fun to see all your pictures, I figure we will have a hard time deciding. Good luck loves! <3

15 reaktioner på “AUSSOME”

Leave a Reply

Your email address will not be published.