REUNITED

IMG_1466
jannideler-laquinta-sunset
IMG_1469

Finally back with my girl! <3

Åh det är så otroligt kul att ha Michaela och Riley här! Världens bästa gäng, kan inte tänka mig ett bättre sätt att fira nyår. Vi åkte till Malaga för att hämta upp dom på flygplatsen och passade på med lite Ikea-shopping innan det, vi köpte lite småsaker som typ blommor och ljus. Alltid bra att fylla på med det! :-) Jag drog med gänget ut på en promenad i bergen, gick aldrig någon imorse eftersom det regnade och jag vet hur mycket bättre man mår när man rört på sig lite. Efter en skön promenad och en magisk solnedgång så åkte vi till Tahini inne i Marbella för sushimiddag. Riktigt riktigt gott var det! Nu sitter vi och glor på film/halvsover… Älskar när det är lite mer liv här i huset, det blir så tomt när det bara är Jon och jag hehe. Hoppas ni har en fin kväll, puss <3

//Oh it’s so fun to have Michaela and Riley here! The best team, can’t think of a better way to spend new years. We went to Malaga to pick them up in the airport and took the chance to swing by Ikea before that, we just bought some small things like flowers and candles. Always good to stack up on that! :-) I got the team to join me for a walk in the hills, never went for one this morning because of the rain and I know how much better you feel when you do something active every day. After a nice walk and a magical sunset we went to Tahini in Marbella for a sushi dinner. Really really tasty! Now we’re watching a movie/half asleep… Love when there’s a bit more going on in this house, it gets so empty when it’s just Jon and me hehe. Hope you guys have a great night, hugs <3

7 reaktioner på “REUNITED”

Leave a Reply

Your email address will not be published.