FAST FOOD

janni-deler-fast-foodDSC_4658
janni-deler-fast-foodDSC_4661
janni-deler-fast-foodDSC_4659

Quick and easy – and super tasty!

Snabbmat när det är som bäst! Måste bara säga – satan vad bra jag mår av att äta vegetariskt! Helt galet vilken skillnad det är på min energi, den håller hela dagen och jag får inga super-hunger-attacker. Brukar ju annars bli riktigt moody om jag inte får mat efter typ 4 timmar, men har inte alls känt av det sen jag började. Kanske är för att jag äter så mycket mer grönsaker för att bli mätt, plus ost och nötter. Anyway – mår super så det ska bli kul att se hur jag mår efter en månad! Här är lite snabbmat jag lagade både igår och idag, stekte alla grönsaker jag kunde komma på i kokosolja och kryddade. Lät de stekas ett tag så de var väl genomstekta. Toppade med chevréost, salta mandlar, avokado och hummus. Snabbt, enkelt, sjukt gott och mycket vitaminer! Gott när osten smälte också… Nu ska vi snart flyga, puss sålänge <3

//Fast food at it’s best! Just have to say – holy moly how good I feel when I eat vegetarian! It’s crazy what a difference it is when it comes to my energy, it’s the same during the entire day and I don’t get these super-hungry-attacks. Usually always get moody if I haven’t had food in about 4 hours, but I haven’t felt that at all since I started. Maybe it is because I eat so much more vegetables to get full, plus cheese and nuts. Anyway – feel super and it will be fun to see how I feel after a month! Here’s some fast food I made both yesterday and today, fried all the vegetables I could come up with in coconut oil and added spices. Fried it for quite some time so they were cooked through. Topped it with chevré cheese, salted almonds, avocado and hummus. Fast, simple, crazy good and lots of vitamins! Was really nice when the cheese melted too… Soon time for us to fly, hugs <3

12 reaktioner på “FAST FOOD”

 • Lovely, can you share the recipe?

  Lisa – German Travelblogger

  • janni says:

   I just fried loots of veggies, cut cheese and added nuts and avocado. Hehe, simple as that! :-) Xx

 • Rebecca says:

  Looks soooo ‘umami’ … UHM!!!!

 • Johanna says:

  Spännande! Superbra att få lite tips på vad du lagar i stora drag med! Jag och min sambo ska börja med några vegetariska dagar i veckan med, små steg i taget :)

 • antonia says:

  looks soo good. i think they key for beeing “successful” with beeing a vegetarian is really to add cheese and nuts so you wont miss out on minerals that the body needs and also stay satisfied because form only veggies you wont stay satisfied for a long time. also my tip is for breakfast for example eat oatmeal with almond milk and top it with almond-butter and some berries. yum :)

 • Jenny says:

  Hej finis! Superkul att du börjat köra vego, nu blir din blogg än mer inspirerande för mig! Har varit vegetarian i 6 år och inte ångrat mig en sekund. Din lunch ovan verkar grymt god, du är en fena på matlagning :) När jag ska slänga ihop något snabbt och enkelt efter jobbet blir det ofta stekta grönsaker (typ tomat, broccoli, paprika och majs), svamp, chili och lite quornbitar – kryddade med spiskummin. Sedan lägger jag i lite riven ost, blandar runt så att den smälter och smakar av med salt och peppar. “Röran” lägger jag i tortillas tillsammans med färsk babyspenat, feta och en klick turkisk yoghurt. Mums! :)

 • Sara says:

  I’m so happy for you! You are making a difference for the environment as a vegetarian. If you are also interested in the Animal rights aspect I suggest trying to skip milk eggs and cheese products also. But all in time :) happy new year and new life as a lacto-ovo-vegetarian!

 • Sevgin says:

  That looks really fantastic <3 <3 <3

  Sevgin

Leave a Reply

Your email address will not be published.