ROOFTOP GYM

janni-deler-rooftop-gymIMG_7529
janni-deler-rooftop-gymIMG_7489
janni-deler-rooftop-gymIMG_7519
janni-deler-rooftop-gymIMG_7511
janni-deler-rooftop-gymIMG_7480

Gym workout before the flight yesterday – I got some company!

God morgon från Monaco! Har precis kommit hem från en promenad och frukost-handling. Även om det var riktigt riktigt segt att åka ifrån Marbella så var det skönt att vakna upp här i Monaco. :-) Igår innan flyget så körde jag ett sista träningspass på taket, Jon joinade mig för en gångs skull. Alltid kul med sällskap haha! Älskar verkligen det där taket, speciellt nu när man kan träna utan att dö av värmeslag. Får se hur det blir under sommaren, gissar att det blir ganska varmt… Fick lite frågor om jag kan tipsa om träningspass, jag har börjat köra Kayla Itsines guide igen, tycker det passar mig när man reser runt. Man behöver inte så mycket utrustning och man kan göra det vart som helst i princip. Det är 7 min x 4 varv, och sen är du helt slut! Allt från jump squats, armhävningar, utfall till sit ups. Ganska enkelt att sätta ihop själv helt enkelt. :-) Dags för kaffe, puss! <3

//Good morning from Monaco! Just got back from a walk and some breakfast-shopping. Even if it was really really sad to leave Marbella yesterday it was so nice to wake up here in Monaco. :-) Yesterday before the flight I did my last rooftop workout, Jon joined me for once. Always fun with some company haha! I love that roof, especially now when you can workout without dying of heatstroke. Will see how it will be up there this summer, guessing it’ll be pretty hot… Got some questions if I could share some workouts, I started doing Kayla Itsines guide again, think it suits me great when I travel around. You don’t need lots of equipment and you can do it almost everywhere. It’s 7 min x 4 rounds, and then you’re totally done! Everything from jump squats, push ups, lunges to sit ups. Pretty easy to make a workout yourself. :-) Time for coffee, hugs! <3

17 reaktioner på “ROOFTOP GYM”

 • Your Gym looks AMAZING, I would love to work out there as well. Especially with THIS View :)

  Enjoy Monaco!

  Lisa – German Travelblogger

 • Jag måste säga att jag är grymt inspirerad av att följa dig både här och på Instagram! Tack för att du delar med dig!
  Om du har tid någon gång är jag enormt intresserad av att höra vad du gjort för att komma dit du är idag. -Har du några rutiner som du följer, kurser du gått, personer som inspirerar dig etc.
  Jag skulle hemskt gärna vilja höra från dig om din resa, det inspirerar mig och jag tar varje dag som ett tillfälle att skapa mig ett liv jag inte vill ha semester ifrån och du är en enorm inspirationskälla =)
  Mvh Therese

  • janni says:

   Hej söta och tack för fina ord! <3 Jag har helt enkelt bara kört på, gjort min egen grej och inte varit blyg. :-) Inga kurser men har lärt mig hela vägen. Stor kram och lycka till!

 • Elsa says:

  I started Kayla’s a few years ago when you first talk about it and I want to complete the 2 guides this year (will do my best to). It is very convenient and it really works. Thanks for the tip

 • Maika says:

  Hej janni,

  I’ve one question to u: Is that ur real tan or is it fake? If it’s fake can u tell us how u stay tanned the whole holiday? Im so curious about it :) Thank u and regards, Maika

 • Julia says:

  Ska du inte bli gravid snart? Då skulle du ha lite mer att göra i ditt liv! Och den där Jon är ju inte sådär jätte ung längre, även spermier blir sämre med åren! Puuuuss o kram ha det gott! Lycka till, 85 % blir gravida inom ett år <3 Ps. din blogg äger ;)

  • janni says:

   Haha, vilken fråga. Antar att du har någon baktanke med den. :-) Jag har fullt upp i mitt liv redan, tack iallafall! Vi skaffar barn när vi känner oss redo, vilket vi inte är ännu. Kram på dig!

 • Corinne says:

  ser superhärligt ut! Vi hade också ett härligt träningspass i Tisdags, dock i nästan -30 grader i Tärnaby. Härligt hur som helst, man blir verkligen glad av träning!

 • Mari says:

  :) Underbart

 • Sasha says:

  I have a love hate relationship with Kayla’s guides :D So good, but sooo hard :D
  xx
  SASHA

 • Sarah says:

  WOW! How great would it be to work out there! This looks just incredible! And by the way your hairstyle is looking so great!
  Greetings, Sarah

  https://sarahssight.wordpress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.